Pla de l'Estany

Notícia

Entrevista a David Juan i Garganta , cap de llista de Junts per Esponellà, Centenys i Vilert-ERC

"Tinc la sort de poder encapçalar una candidatura amb gent molt compromesa, tots amb una gran il·lusió i moltes ganes de posar-se a treballar per Esponellà".

De ser regidor a Banyoles a encapçalar la candidatura d’ERC-Junts per Esponellà, que t’ha fet decidir a fer el pas?
Principalment que sóc una persona compromesa i amb una clara vocació de servei. Des de fa uns anys visc a Esponellà, és on han nascut els meus fills, i és on penso que puc aportar més. Aquests anys com a regidor a Banyoles he acumulat una bona experiència política que espero poder posar al servei del municipi on he decidit anar a viure.  

Esponellà és un municipi compost per diversos pobles, com afronteu aquesta dificultat a l’hora de fer propostes per tots? 
Vilert, Centenys i Esponellà i fins i tot els barris de Martís o les Anglades tenen una forta identitat pròpia però al mateix temps comparteixen molts dels reptes de cara al futur.La clau per fer bones propostes és escoltar molt, deixar participar a tothom i vetllar per tal que tant el nucli més gran com el més petit gaudeixin d’uns bons serveis.
 
Presenteu una candidatura àmplia, que us definiria?
Tinc la sort de poder encapçalar una candidatura amb gent molt compromesa, dones i homes, joves i grans, de tots els pobles del municipi, tots amb una gran il·lusió i moltes ganes de posar-se a treballar per Esponellà. El que més ens defineix és precisament aquestes ganes de mirar endavant i de treballar en positiu per fer un municipi millor.

Defineix en 3 adjectius que és per tu Esponellà
Esponellà, a mig camí entre l’Empordà i la Garrotxa, és per mi tranquil·litat, comunitat i un entorn privilegiat. Pocs municipis poden comptar amb espais tan singulars, com el Pla de Martís, el Salt d’Espolla o el pas del Fluvià per Esponellà i Vilert.