Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Totes les notícies

ERC és la formació municipal que més puja en intenció de vot a Barcelona

La coalició sobiranista passa d'un 2,9% a les passades municipals a un 6,8% en intenció de vot en aquest nou sondeig Bones notícies pels independentistes, progressistes i republicans de la ciutat. Segons el Baròmetre Municipal que avui ha publicat l'Ajuntament de Barcelona, la coalició ERC-DC-RCat passaria d'un 2,9% de vot a les passades eleccions municipals a un 6,8% d'intenció de vot en aquest sondeig fet el desembre passat. Pel que fa el record de vot cap a ERC és d'un 6,3%, mentre que la intenció de vot és un d'un 6,8%, un increment de 5 dècimes que és el més important de totes les formacions polítiques municipals. ICV puja 3 dècimes, mentre que el PSC segueix en caiguda lliure i CiU i PP baixen lleugerament. El sentiment de pertinença "únicament català" creix d'un 16% a un 21% en només un any El sondeig desvela el creixement del percentatge de persones que se senten "únicament catalanes" a Barcelona. En només un any, el sentiment de pertinença "únicament català" ha passat d'un 16% al 21% fruit del desencant dels barcelonins respecte les polítiques que ofeguen econòmicament i socialment Catalunya i la seva capital. Davant les dades de preocupació sobre l’atur i les condicions laborals, la seguretat o els problemes econòmcis sorprèn que mesures que estimulen l’economia i la creació de llocs de treball com Barcelona Activa i la projecció internacional de les empreses barcelonines vegin reduït el seu Pressupost entre un 30% i un 40%, així com la reducció de 9 punts en el percentatge d’inversió del pressupost municipal.  

Sant Martí, tret de sortida de la campanya

Patrícia Gomà ha iniciat la ronda de trobades amb la militància al districte de Sant Martí. En una doble sessió ha presentat el projecte de la Barcelona Republicana al casal Català Martinenc de Clot-Verneda i al casal Despertaferro de Poblenou-Besòs, d’on és militant. La candidata a la presidència ha destacat el valor que te el fet que s’hagi aconseguit una candidatura unitària a Barcelona, fet que no havia passat en els darrers 15 anys. També ha dit que hem de desterrar definitivament la discussió sobre qui és més independentista, perquè ara és l’hora de fer la independència i ERC ha de ser la punta de llança, especialment a la capital. Per la seva banda, Josep G. Cambray, candidat a la secretaria general, ha afirmat que la Barcelona Republicana és un projecte transformador i no està pensat per controlar l’estructura interna del partit. Hem ajuntat un equip potent, de renovació però no partint de zero, que combina el coneixement amb l’acció i això farà que passin coses. Finalment els i les militants assistents han pogut fer preguntes i peticions entre les quals han destacat les relatives a la paritat i a la coordinació entre Federació i Grup Municipal. Font: Barcelona Republicana http://www.barcelonarepublicana.cat/ La candidatura ha posat en marxa la recollida de signatures per avalar la Presidència, teniu a la vostra disposició fulls de signatura al casal de Poblenou. Per si voleu donar l’aval.  

Reunió informativa al Casal de Poblenou.

Benvolgudes i benvolguts companys de Poblenou, El passat dijous 14 de juliol l'executiva de Poblenou-Besós va presentar la seva dimissió. Tal i com estableixen els Estatuts d'ERC, la comarcal de Sant Martí va proposar una comissió gestora que fou ratificada per l' Executiva Nacional el dilluns 18 de juliol. Per aquest motiu la Comissió Gestora et convoca a una reunió informativa el dijous vinent, 28 de juliol a les 8 del vespre, al Casal de Poblenou-Besós. Ben Cordialment, Comissió Gestora de la secció local Poblenou-Besós.  

Comissió Gestora al Casal de Poblenou

Benvolgudes i benvolguts companys, Com alguns ja coneixeu, l'Executiva de la secció local d'ERC del Poblenou va presentar dijous passat la seva dimissió en bloc. Així doncs, al dia següent l'executiva comarcal de Sant Martí va nomenar una Comissió Gestora, que ha estat ratificada ahir dilluns per l'Executiva Nacional d’ERC. Aquesta Gestora, integrada per 5 persones (Patrícia Gomà, Maragda Campanyà, Lourdes Arrando, Jaume Puig i Jordi Rallo), té la missió de dur a terme les accions necessàries a la secció local del Poblenou i convocar una assemblea per escollir una nova Executiva, en el termini màxim de tres mesos. Per acabar, volem anunciar-vos que la reunió setmanal d'aquest dijous al Casal queda suspesa. Properament us informarem del dia i hora de la propera reunió. Restem a la vostra disposició per tots aquells temes que siguin del vostre interès. Ben cordialment, Comissió gestora del Casal de Poblenou  

Convocatòria de la 9a Assemblea de la Secció Local del Poblenou-Besòs

Benvolguda i benvolgut company, Em dirigeixo a tu per convocar-te a la 9a Assemblea Local de Poblenou-Besòs, de caràcter extraordinari, de presentació d’esmenes, als documents del 26é Congrés Nacional, que tindrà lloc el proper dilluns 5 de setembre de 2011 a la seu de la SL Poblenou-Besòs (C/ Marià Aguiló, 129 baixos). L’obertura de l’Assemblea tindrà lloc a les 20:30h. La inscripció tindrà lloc a partir de les 20:00h. La proposta d’ordre del dia és la següent: 1.- Elecció de la mesa. 2.- Aprovació, si escau, de l’ordre del dia. 3.- Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de la 8a Assemblea. 4.- Presentació i votació d’esmenes als documents del 26è Congrés Nacional. 5.- Torn de paraules. 6.- Cloenda. La Comissió Organitzadora de l’Assemblea està integrada pels membres de la Comissió Gestora. La seva seu serà la de la de Secció Local de Poblenou-Besòs (C/ Marià Aguiló, 129 baixos). Per posar-s’hi en contacte podeu trucar als telèfons: Patrícia Gomà 678675663 / Jordi Rallo 655668872 o escriure a l’adreça pgomap@gmail.com / jrcerc@gmail.com Les esmenes als documents congressuals es presentaran (en format E1) per escrit i/o correu electrònic a la comissió organitzadora abans del dilluns 5 de setembre a les 20:00h. Per poder votar a l’Assemblea caldrà estar al corrent de pagament abans del 1 de setembre de 2011 i estar donat d’alta com a militant abans del 5 de juny de 2011.  

Dissabte 17 de setembre, votacions al casal de Poblenou

Benvolguts companys i companyes, El proper dissabte 17 de setembre es duran a terme les eleccions a la Presidència i a la Secretaria General del Partit i, alhora, l’elecció, en procés de primàries, del candidat a cap de llista del partit a les eleccions estatals del 20 de novembre. Us informem que el casal es constitueix en Seu Electoral i romandrà obert de 10 hores del matí fins a les 19 hores del vespre, per a dur a terme les votacions. Aprofitem per a recordar-vos que aquests processos de sufragi universal són el màxim exponent de la nostra democràcia interna i de la filosofia republicana que caracteritza la nostra organització, per tant us convidem a que participeu de la jornada. Aquesta participació es pot dur a terme tant col•laborant en les tasques d’organització com, òbviament, exercint el vostre dret al vot. Esperem poder-vos saludar personalment i poder compartir amb tots els que vulgueu el sopar de Festa Major del casal, un cop tancada la seu electoral i efectuat el recompte.  

10a Assemblea de la Secció Local Poblenou - Besòs

Benvolguda companya i Benvolgut company, Em dirigeixo a tu per convocar-te a la 10a Assemblea de la Secció Local Poblenou - Besòs d’ERC que tindrà lloc el proper 3 d’octubre de 2011 al nostre casal del carrer Marià Aguiló, 129, baixos. L’obertura de l’Assemblea tindrà lloc a les 20:00h. La inscripció tindrà lloc a partir de les 19:30h. En aquesta Assemblea procedirem a elegir una nova presidència local i a renovar l’executiva, és per això que prego la teva assistència. La proposta d’ordre del dia és la següent: 1.- Elecció de la mesa. 2.- Aprovació, si escau, de l’ordre del dia. 3.- Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea anterior. 4.- Informe de la Comissió Gestora. 5.- Presentació de candidatures a la presidència de la Secció Local. 6.- Elecció de la presidència de la Secció Local. 7.- Torn de paraules. 8.- Cloenda. La Comissió Organitzadora de l’Assemblea està integrada pels membres de la Comissió Gestora. La seva seu serà la de Secció Local de Poblenou-Besòs (C/ Marià Aguiló, 129 baixos). Per posar-s’hi en contacte podeu trucar als telèfons: Patrícia Gomà 678675663 / Jordi Rallo 655668872 o escriure a l’adreça pgomap@gmail.com / jrcerc@gmail.com El termini de recepció de les candidatures es tancarà el divendres 30 de setembre de 2011 a les 22 hores. Per poder votar a l’Assemblea caldrà estar al corrent de pagament abans del 26 de setembre de 2011 a les 20:00h i estar donat d’alta com a militant abans del 3 de juliol de 2011. Recordem que l’acta de la sessió anterior i tota la documentació de l’Assemblea estarà a disposició de la militància a la seu de la Secció Local.

Recollida d'aliments 2011

Benvolguts i benvolgudes, Com cada any, el casal d'ERC Poblenou-Besòs ha engegat la campanya de recollida d'aliments. Aquest any, l'entrega del que es reculli es farà a una ONG que pugui distribuir-los als sectors o famílies més desafavorides.

1 de desembre de 2011: Dia Mundial de la Sida

Com cada any, l’1 de desembre és el Dia Mundial de la Sida. Aquesta jornada va ser instaurada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) a fi de sensibilitzar els diferents sectors de la societat pel que fa a la infecció pel VIH i la sida, i de promoure’n la mobilització de recursos i intervencions preventives. Enguany es compleixen 30 anys de la detecció del primer cas de sida a Catalunya. Durant aquest temps s’han fet grans avenços en el coneixement i el tractament de la infecció, però encara tenim grans reptes pendents en relació amb la prevenció, el diagnòstic precoç , la vacuna, la cronicitat, la discriminació i l’abordatge social.