Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Totes les notícies

HOMENATGE A LLUÍS COMPANYS

Com cada any, Esquerra Republicana de Catalunya ret homenatge a qui fou President Màrtir de la Generalitat republicana, Lluís Companys i Jover. Amb una marxa de torxes i una ofrena floral a la tomba de l'expresident, on Esquerra del Poblenou va dipositar simbòlicament una rosa, hem commemorat l'afusellament de Companys i, amb ell, hem homenatjat a totes les víctimes de la dictadura franquista. Alhora, hem reivindicat un cop més la nul•litat del judici que el va condemnar. Aquest 2011, a més, hem pogut veure la restitució de la senyera al Baluard de Santa Amàlia, des d'on més vegades s'ha bombardejat la ciutat de Barcelona, 75 anys després que l'aleshores President Companys "alliberés" el castell de Montjuïc.  

LOTERIA DEL CASAL

Aquest any Esquerra del Poblenou ofereix participacions del número 11.673 a 3€ cadascuna per al sorteig que tindrà lloc el 25 de desembre de 2011 a la capital del país veí.

ELECCIONS 20N

Des de l'àmbit local, Esquerra del Poblenou ha posat el seu granet de sorra a la campanya per a les eleccións espanyoles del 20 de novembre, amb paradetes, encartellades i participant a la campanya 'marea groga'.

11 DE SETEMBRE

Com cada any, Esquerra del Poblenou hem participat als actes de commemoració de la Diada Nacional de l'11 de setembre d'enguany. Hem estat presents a la manifestació nacional i hem format part de la Mostra d'Entitats al Passeig Lluís Companys.

Presentació de la nova executiva del casal de Poblenou - Besòs

Benvolguts companys i companyes, Us comunico que el passat dilluns 3 d’octubre de 2011, a la 10a. Assembles de la Secció Local de Poblenou-Besòs, vaig ser escollida la nova executiva del Casal. L’executiva està formada per : Presidenta : Isabel Soler i Batalla Secretari d’Organització i Mobilització : Francesc Xavier Moncho i Sánchez Secretari d’Economia i Finances : Jordi Rallo i Casanovas Secretari d’Imatge i Comunicació : Isaac Garcia i Fernández Secretari de Política Municipal : Pau Carreño i Escoda Secretària de la Dona : Maragda Campañá i Garcia Secretari de Polítiques GLTB : Isaac Garcia i Fernández Portaveu Municipal : Volquer Liebermann Portaveu de la JERC : Kirian Bonet i Rangel Us enviarem per correu electrònic les línies de treball que ens hem fixat per iniciar el Pla de treball de la Secció Local pel període 2011-2013. Aquest, però, no serà complert ni efectiu si no estan incorporats tots els vostres suggeriments, ja que necessitem saber que creieu bàsic i necessari pel nostre barri i per aconseguir la ciutat i el País que anhelem. Per ERC s’ha obert una nova etapa, que encapçalada pel nostre President Oriol Junqueras i per la Secretària General Marta Rovira, camina amb rumb ferm per fer realitat els valors republicans, la justícia social i una Nació pròpia dins d’Europa. No és fàcil aconseguir-ho, però Catalunya només té a la seva gent per defensar-la. Us esperem al Casal els dilluns a les 20h per parlar, per debatre i per proposar. Si no us és possible assistir a les reunions del dilluns estic a la vostra disposició i podeu contactar amb mi : isberc@gmail.com Espero poder-vos saludar personalment Isabel Soler i Batalla Presidenta Secció Local Poblenou-Besòs  

El Tractat dels Pirineus

Benvolguda/benvolgut, Dilluns, 7 de novembre de 2011 farà 352 anys que Espanya i França signaven El Tractat dels Pirineus que va representar un primer esquarterament de Catalunya. El Casal del Poblenou-Besòs us convida a una xerrada d'en Josep Cruanyes i Tor, que tractarà de Les conseqüències polítiques del Tractat dels Pirineus. Després d'una sessió formativa tindrem una estona per "picar" alguna coseta i poder parlar amb els companys i companyes.