Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Totes les notícies

10a Assemblea de la Secció Local Poblenou - Besòs

Benvolguda companya i Benvolgut company, Em dirigeixo a tu per convocar-te a la 10a Assemblea de la Secció Local Poblenou - Besòs d’ERC que tindrà lloc el proper 3 d’octubre de 2011 al nostre casal del carrer Marià Aguiló, 129, baixos. L’obertura de l’Assemblea tindrà lloc a les 20:00h. La inscripció tindrà lloc a partir de les 19:30h. En aquesta Assemblea procedirem a elegir una nova presidència local i a renovar l’executiva, és per això que prego la teva assistència. La proposta d’ordre del dia és la següent: 1.- Elecció de la mesa. 2.- Aprovació, si escau, de l’ordre del dia. 3.- Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea anterior. 4.- Informe de la Comissió Gestora. 5.- Presentació de candidatures a la presidència de la Secció Local. 6.- Elecció de la presidència de la Secció Local. 7.- Torn de paraules. 8.- Cloenda. La Comissió Organitzadora de l’Assemblea està integrada pels membres de la Comissió Gestora. La seva seu serà la de Secció Local de Poblenou-Besòs (C/ Marià Aguiló, 129 baixos). Per posar-s’hi en contacte podeu trucar als telèfons: Patrícia Gomà 678675663 / Jordi Rallo 655668872 o escriure a l’adreça pgomap@gmail.com / jrcerc@gmail.com El termini de recepció de les candidatures es tancarà el divendres 30 de setembre de 2011 a les 22 hores. Per poder votar a l’Assemblea caldrà estar al corrent de pagament abans del 26 de setembre de 2011 a les 20:00h i estar donat d’alta com a militant abans del 3 de juliol de 2011. Recordem que l’acta de la sessió anterior i tota la documentació de l’Assemblea estarà a disposició de la militància a la seu de la Secció Local.

Recollida d'aliments 2011

Benvolguts i benvolgudes, Com cada any, el casal d'ERC Poblenou-Besòs ha engegat la campanya de recollida d'aliments. Aquest any, l'entrega del que es reculli es farà a una ONG que pugui distribuir-los als sectors o famílies més desafavorides.

1 de desembre de 2011: Dia Mundial de la Sida

Com cada any, l’1 de desembre és el Dia Mundial de la Sida. Aquesta jornada va ser instaurada per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) a fi de sensibilitzar els diferents sectors de la societat pel que fa a la infecció pel VIH i la sida, i de promoure’n la mobilització de recursos i intervencions preventives. Enguany es compleixen 30 anys de la detecció del primer cas de sida a Catalunya. Durant aquest temps s’han fet grans avenços en el coneixement i el tractament de la infecció, però encara tenim grans reptes pendents en relació amb la prevenció, el diagnòstic precoç , la vacuna, la cronicitat, la discriminació i l’abordatge social.

SOPAR D'HIVERN DE SANT MARTÍ

Companyes i companys, Us recordem que el proper DIMARTS 17 de gener, a les 20.45h, tindrà lloc el SOPAR D'HIVERN que tradicionalment organitzem els Casals d'ERC al CLOT i al POBLENOU. Comptarem amb la presència del president d'ERC, ORIOL JUNQUERAS i esperem comptar amb la teva assistència i, si voleu, la d'altres amics i simpatitzants que vulgueu convidar. Les dades del sopar són: DIA I HORA. DIMARTS 17 de GENER. Convocatòria 20.45h. Comença puntualment a les 21h. Acaba, si el protocol ho permet, a les 23h. LLOC: Bar de l'Orfeó Martinenc (av. Meridiana 97, cantonada Consell de Cent i Corunya) MENÚ: Primer plat: pica-pica calent Segon plat: a triar entre bacallà a la llauna o secret de porc, Postre, Begudes i cafè inclòs PREU: 20 € DATA LÍMIT DE CONFIRMACIÓ: Dissabte14 a les 20h Atès l'aforament limitat del local, us preguem que CONFIRMEU ASSISTÈNCIA (si no ho heu fet ja per algun mitjà) enviant un correu electrònic a carles.macian@gmail.com o isberc@gmail.com  

TENIM CONSELLER!

Gràcies als bons resultats obtinguts al Districte de Sant Martí i especialment dins l'àmbit del Poblenou la Candidatura UnitatxBarcelona, ERC mantindrà la presència institucional al Consell de Districte de Sant Martí amb un conseller: Volker Liebermann. Seguirem treballant pels ciutadans i ciutadanes del Poblenou amb veu pròpia, mantenint aquest enllaç imprescindible per poder fer arribar les inquietuds de la gent al govern del districte i de la ciutat.

HOMENATGE A LLUÍS COMPANYS

Com cada any, Esquerra Republicana de Catalunya ret homenatge a qui fou President Màrtir de la Generalitat republicana, Lluís Companys i Jover. Amb una marxa de torxes i una ofrena floral a la tomba de l'expresident, on Esquerra del Poblenou va dipositar simbòlicament una rosa, hem commemorat l'afusellament de Companys i, amb ell, hem homenatjat a totes les víctimes de la dictadura franquista. Alhora, hem reivindicat un cop més la nul•litat del judici que el va condemnar. Aquest 2011, a més, hem pogut veure la restitució de la senyera al Baluard de Santa Amàlia, des d'on més vegades s'ha bombardejat la ciutat de Barcelona, 75 anys després que l'aleshores President Companys "alliberés" el castell de Montjuïc.  

LOTERIA DEL CASAL

Aquest any Esquerra del Poblenou ofereix participacions del número 11.673 a 3€ cadascuna per al sorteig que tindrà lloc el 25 de desembre de 2011 a la capital del país veí.

ELECCIONS 20N

Des de l'àmbit local, Esquerra del Poblenou ha posat el seu granet de sorra a la campanya per a les eleccións espanyoles del 20 de novembre, amb paradetes, encartellades i participant a la campanya 'marea groga'.