Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Totes les notícies

LOTERIA DEL CASAL

Aquest any Esquerra del Poblenou ofereix participacions del número 11.673 a 3€ cadascuna per al sorteig que tindrà lloc el 25 de desembre de 2011 a la capital del país veí.

ELECCIONS 20N

Des de l'àmbit local, Esquerra del Poblenou ha posat el seu granet de sorra a la campanya per a les eleccións espanyoles del 20 de novembre, amb paradetes, encartellades i participant a la campanya 'marea groga'.

11 DE SETEMBRE

Com cada any, Esquerra del Poblenou hem participat als actes de commemoració de la Diada Nacional de l'11 de setembre d'enguany. Hem estat presents a la manifestació nacional i hem format part de la Mostra d'Entitats al Passeig Lluís Companys.

Presentació de la nova executiva del casal de Poblenou - Besòs

Benvolguts companys i companyes, Us comunico que el passat dilluns 3 d’octubre de 2011, a la 10a. Assembles de la Secció Local de Poblenou-Besòs, vaig ser escollida la nova executiva del Casal. L’executiva està formada per : Presidenta : Isabel Soler i Batalla Secretari d’Economia i Finances : Jordi Rallo i Casanovas Secretari d’Imatge i Comunicació : Isaac Garcia i Fernández Secretari de Política Municipal : Pau Carreño i Escoda Secretària de la Dona : Maragda Campañá i Garcia Secretari de Polítiques GLTB : Isaac Garcia i Fernández Portaveu Municipal : Volquer Liebermann Portaveu de la JERC : Kirian Bonet i Rangel Us enviarem per correu electrònic les línies de treball que ens hem fixat per iniciar el Pla de treball de la Secció Local pel període 2011-2013. Aquest, però, no serà complert ni efectiu si no estan incorporats tots els vostres suggeriments, ja que necessitem saber que creieu bàsic i necessari pel nostre barri i per aconseguir la ciutat i el País que anhelem. Per ERC s’ha obert una nova etapa, que encapçalada pel nostre President Oriol Junqueras i per la Secretària General Marta Rovira, camina amb rumb ferm per fer realitat els valors republicans, la justícia social i una Nació pròpia dins d’Europa. No és fàcil aconseguir-ho, però Catalunya només té a la seva gent per defensar-la. Us esperem al Casal els dilluns a les 20h per parlar, per debatre i per proposar. Si no us és possible assistir a les reunions del dilluns estic a la vostra disposició i podeu contactar amb mi : isberc@gmail.com Espero poder-vos saludar personalment Isabel Soler i Batalla Presidenta Secció Local Poblenou-Besòs  

El Tractat dels Pirineus

Benvolguda/benvolgut, Dilluns, 7 de novembre de 2011 farà 352 anys que Espanya i França signaven El Tractat dels Pirineus que va representar un primer esquarterament de Catalunya. El Casal del Poblenou-Besòs us convida a una xerrada d'en Josep Cruanyes i Tor, que tractarà de Les conseqüències polítiques del Tractat dels Pirineus. Després d'una sessió formativa tindrem una estona per "picar" alguna coseta i poder parlar amb els companys i companyes.