Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Notícia

Tancament Casal i suspensió activitats previstes [COVID-19]

De cara als propers dies, i en vistes de la situació d'excepcionalitat que estem vivint arran de la epidèmia de COVID-19, des de l'Executiva d'ERC Poblenou-Besòs hem acordat el tancament del Casal Roc Boronat i la suspensió de totes les activitats i horaris d'obertura previstos fins a nou avís.


Esquerra Republicana està preparada i està prenent les mesures necessàries per reduir el risc de contagi per coronavirus. El partit ha implementat un pla de protecció i prevenció del COVID-19, sota les indicacions del Departament de Salut, que es va desplegant en funció de l'evolució de l'emergència sanitària. Front l’auge de la potencialitat del contagi, i atenent les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, els republicans han aplicat un seguit de mesures:


1. Esquerra Republicana ha suspès tots els actes públics:
- Els actes per omplir la Caixa de Solidaritat a l’Ebre i les Franqueses del Vallès, previstes pel 14 i el 15 de març, respectivament.
- La Trobada municipalista de Tarragona, prevista pel 21 de març.
- L’acte de commemoració dels 2 anys de repressió, exili i presó a Xerta, previst pel 28 de març.
2. Les reunions internes d’Esquerra Republicana es faran per vídeoconferència o es posposaran.
3. Els congressos convocats arreu del territori es posposen. El Consell Nacional donarà instruccions per a tornar-los a activar quan sigui oportú.


Més enllà d'aquestes mesures, i de seguir les recomanacions que es reben per canals oficials, us fem saber que ERC estem a la vostra disposició en tot allò que pugueu necessitar, i que podeu contactar amb nosaltres pels canals oficials que trobeu més avall o al 679795216 (President).


Esperem poder-vos retrobar aviat.