Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Notícia

ERC Poblenou-Besòs estrena les reunions virtuals!

Continuant amb les mesures previstes per la situació d'excepcionalitat que estem vivint arran de la epidèmia de COVID-19, des de l'Executiva d'ERC Poblenou-Besòs vam acordar el tancament del Casal Roc Boronat i la suspensió de totes les activitats i horaris d'obertura previstos fins a nou avís. No obstant això, la tecnologia ens permet noves vies per a comunicar-nos, i les hem volgut aprofitar.

Aprofitant les noves tecnologies, dilluns dia 23 i 30 de març a les 19:30h vam fer les primeres reunions virtuals de Casal. Una oportunitat de poder-nos veure les cares,  saber com està tothom i repassar les darreres notícies i necessitats. També el proper dimecres dia 1 d'abril a les 19h farem una trobada virtual amb un/a càrrec electe del partit, en la iniciativa anomenada "Connectem-nos" impulsada per Seu Nacional.

Més enllà d'aquestes eines que anem assajant, i de seguir les recomanacions que es reben per canals oficials, us fem saber que ERC estem a la vostra disposició en tot allò que pugueu necessitar, i que podeu contactar amb nosaltres pels canals oficials (Facebook, Twitter, Instagram) o a poblenou@esquerra.cat.

Esperem poder-vos retrobar aviat.