Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Notícia

Dos anys del Grup Municipal d’ERC als barris del Poblenou-Besòs

Esquerra Republicana Poblenou-Besòs va celebrar el passat 24 de juliol amb un acte als Jardins de Josep Trueta els dos anys del Grup Municipal d’ERC als barris del Poblenou Besòs en què vàrem fer balanç de les propostes i accions portades a terme pels nostres representants a l’Ajuntament, centrant-nos especialment en aquelles qüestions que tenien a veure amb els nostres barris.

En aquest acte vàrem comptar amb la presència i participació de l’Alfred Bosch, president del Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona; la Lourdes Arrando, consellera portaveu del districte de Sant Martí; Oriol Puig i Sergi Alcón, consellers de districte de Sant Martí i va estar presentat per Jordi Rallo, president d’ERC Poblenou-Besòs.

Ens van acompanyar aproximadament un centenar de veïns del barri, que un cop van acabar les intervencions dels diferents ponents vàren tenir l’oportunitat de fer preguntes i obrir un debat amb els mateixos sobre les qüestions que més importen al barri i sobre les quals ERC va proposar i va donar suport a diverses accions, com les consultes de l’Alberg de la Vila Olímpica i la Superilla del Poblenou; entre d’altres.

Un cop va acabar l’acte, es va preparar un pica-pica pels assistents, durant el qual va continuar el debat en un ambient distès i agradable.

Aquest acte demostra una vegada més la importància de retre comptes a la ciutadania sobre les accions que es porten a terme al territori i de l’eficàcia de fer una política a peu de carrer per tal de fomentar la participació activa dels veïns en les decisions que es prenen i en la vida política.

Seguim fent barri, seguim fent ciutat, seguim fent país.