Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Notícia

Gran resposta popular per defensar el 21D.

Sota la premissa de defensar el resultat de les eleccions del 21D, ERC ha posat en marxa una campanya de captació de persones que per diversos motius, volen participar de manera activa en la jornada electoral. Aquesta xarxa d’apoderats, mirarà de preservar la netedat de l’escrutini i alhora, servirà per elaborar un recompte paral·lel a l’oficial, que eviti qualsevol intent de tupinada i/o manipulació dels resultats.

A la crida d’apoderats realitzada des d’ERC, s’han presentat uns 19.800 a tota Catalunya, dels quals, uns 400 s’han inscrit a la secció local del Poblenou-Besòs. D’aquest últims, uns 300 participaran directament en els 18 col·legis electorals dels nostres barris, perfectament acreditats i formats per les persones que conformen el nostre Casal.

ERC vol agrair a tots i totes la col·laboració i la voluntat, que desinteressadament, han posat al servei de la defensa dels principis republicans i dels resultats. El grup d’apoderats és un grup heterogeni, format per una gran diversitat d’àmbits laborals i professionals i amb diferents motius per ser-hi.

La nit electoral, un cop fet l’escrutini i recollides les actes d’escrutini de cadascuna de les urnes de tots els centres, tindrà lloc una trobada d’apoderats i responsables electorals al local de l’associació de veïns de Vila Olímpica, a Can Gili Nou, situat al carrer Taulat número 3 de Barcelona, on podrem agrupar tota la documentació electoral i, sobretot, les actes d’escrutini de totes les meses, fer un recompte per col·legis i barris. Un cop tinguem les dades les passarem a un àmbit superior, per continuar el recompte electoral i defensar qualsevol diferència que es pugui donar amb l’escrutini oficial.

Des d’ERC Poblenou-Besòs volem agrair l’esforç de tantes persones que tan generosament han posat la disposició del seu temps per una causa tan digna i honorífica, que segurament valoraran tots aquells que tenen responsabilitats polítiques i públiques. Des de la secció local, reconèixer també l'esforç de totes aquelles persones que han intervingut en les diferents tasques de captació, formació, gestió i planificació perquè tot sigui a punt el 21D.