Casal Roc Boronat Poblenou-Besòs

Qui som

Benvingut, benvinguda a l’espai virtual del casal Roc Boronat d’ERC Poblenou-Besòs. Gràcies per visitar el nostre web, esperem que hi trobis tot allò que busques i que tenim ganes de compartir amb tu.

Cada cop som més els que decidim sumar-nos al projecte de transformació nacional i social més important que ha viscut aquest país en la seva història, carregats d’il·lusió i esperança i convençuts que amb l’esforç de tothom podem aconseguir un país millor per a tots i totes.

A Esquerra Republicana Poblenou-Besòs ens entenem com una eina al teu servei. Som un espai obert de suport a la ciutadania i estem més que contents de col·laborar amb la gent i entitats del barri. Si tens qualsevol suggeriment o aportació, t’animem que contactis amb nosaltres per correu o presencialment. També pots parlar amb nosaltres per telèfon o a través de les xarxes.

Per a compartir idees i tot allò que t’interessi i preocupi, t’esperem al casal cada dilluns no festiu al vespre, dimecres per la tarda i dijous al matí (pots consultar l'horari de sota o l'agenda d'aquest mateix web).

Adreça electrònica: poblenou@esquerra.cat
Telèfon: 937975511 / 655 66 88 72
Adreça: Espronceda 76

Horari del Casal Roc Boronat
  • Dilluns de 10:00 a 13:00 i 18:30 a 21:30 hores.
  • Dimecres de 17:00 a 19:30 hores.
  • Dijous de 11:00 a 13:00 hores.
 
Us hi esperem!!!
Imatge