Polinyà

Notícia

Sergi Martínez serà el nou regidor i portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Polinyà

En Sergi Martínez agafa el relleu d’Anna Fernàndez, regidora d’ERC des de 2011
 
Fa dues setmanes, des de l'Executiva d’ERC-Polinyà us anunciàvem que l'Anna Fernàndez, regidora durant els darrers 7 anys, deixava el càrrec de regidora per motius personals i professionals. 
 
El testimoni de la tasca de l'Anna a l’Ajuntament l’agafa en Sergi Martínez, que va anar de número 4 a les llistes d’ERC (com a independent) a les darreres eleccions municipals. En Sergi col·labora amb la Secció Local d’ERC de Polinyà des del 2015, “després de sentir la necessitat de treballar amb un grup de persones amb una qualitat humana increïble i amb moltes ganes de treballar per Polinyà, sempre amb la mateixa il·lusió i amb sentit de poble i de país”.

De formació universitària en Administració i Direcció d’Empreses i enginyeria, el CV d'en Sergi és un reflex de la seva vocació de formació constant que l’ha dut a treballar en l’àmbit de la consultoria de qualitat, prevenció i medi ambient.

Com ell mateix diu: “Per la meva professió, tinc la sort de conèixer molta gent i moltes activitats diferents del teixit industrial de Catalunya”. 

En l’àmbit associatiu de Polinyà, en Sergi forma part de les juntes del Balonmano Polinyà i del Club Súper 30.

Amb aquest relleu el grup municipal d’ERC vol continuar l’empenta i les tasques que es van iniciar el 2011 quan Anna Fernàndez va ser regidora de Cultura i Esports: la implantació d’educadors de carrer, l’ampliació de la biblioteca, la reurbanització de la carretera de Sentmenat per convertir-la en un passeig, la implantació i ús d’energies renovables com la instal·lació de calderes de biomassa en equipaments municipals, la creació d’espais cardioprotegits o l’impuls de projectes de recuperació de memòria històrica i de realització del catàleg de patrimoni.
 
L'Anna Fernàndez ens diu que “la incorporació d’en Sergi és la continuïtat però a la vegada també saba nova, empenta i, sobretot, capacitat de treball per millorar la vida de la ciutadania de Polinyà”.
 
A nivell efectiu l'Anna farà efectiva al càrrec en el ple ordinari del 21 de març i en Sergi Martínez prendrà possessió com a regidor en el ple del 30 de maig. Si voleu agrair la tasca de l'Anna i donar suport a en Sergi us esperem a la sala de plens tots dos dies.