Polinyà

Notícia

PRESSUPOSTOS, INVERSIONS I FESTA MAJOR

Des del Grup Municipal d’ERC a Polinyà valorem negativament els pressupostos i el full d’inversions presentat per l’equip de govern. Malgrat aquesta valoració, des del Grup Municipal d’ERC a Polinyà, sempre estem disposats a estendre la mà pel bé de la Vila, i per això explicarem a continuació les condicions per a prestar el nostre suport a unes inversions necessàries, i que a més a més entenem que s’han d’incloure elements d’eficàcia pressupostària.

ERC de Polinyà creu que més enllà de posar xifres a les despeses, el que cal és una decisió ferma política d’executar els projectes, projectes amb contingut. Les propostes que formulades no suposen una especial càrrega de treball als serveis municipals, es podrien realitzar aquest any 2018 traslladant a la realitat de la Vila allò que reflecteixen els projectes.

Inversions com la nova biblioteca, licitació a la qual no s’ha presentat cap empresa per l’ajustada oferta econòmica de sortida segons la valoració d’un estudi d’arquitectes extern a l’Ajuntament, les obres dels vestidors de la Pista del Turó, a les quals l’empresa adjudicatària ha renunciat, fet que obliga l’Ajuntament a tornar a licitar el que manca per a finalitzar les obres, la futura urbanització de l’entorn de la Zona Esportiva del Turó, són projectes que han de tenir un projecte municipal darrera, com el pla de joventut, els educadors de carrer, etc...han de ser projectes que en serveixin com a punt de partida per a millorar Polinyà, projectes amb contingut i no projectes sense contingut i per cobrir expedient.

Projectes de pressupostos participatius, com les veles de la rambla que aquest any sembla ser que no s’executaran per manca de projecte i licitació, contrasten amb inversions innecessàries i sense retorn cap a la nostra població, no són adequades algunes de les inversions proposades, que al nostre entendre, no tenen cap retorn cap a la població, com per exemple l’increment en despeses en mobiliaris i estris pels equipaments municipals.

Per últim, desitjar a tota la població que gaudeixi de la Festa Major de Polinyà, una Festa Major on s’ha de tornar a agrair l’esforç de totes les entitats de Polinyà que tornen a omplir d’activitats el programa de la Festa Major, unes entitats que hem de valorar i cuidar com es mereixen ja que son el teixit associatiu que mou l’esport i la cultura de Polinyà.