Pollença

Notícia

Esquerra Republicana denuncia la incoherència a l’hora de declarar municipis “Zona de Gran Afluència Turística”

La secció local d’Esquerra Republicana de Pollença, a partir de la Llei de comerç que regula l’obertura dels comerços de més de 300 metres quadrats, no entén per quina raó l’Ajuntament de Pollença governat pel PP i pel Pi, no va obrir el debat amb la resta de representants municipals a l’hora de poder estudiar la conveniència de declarar el municipi de Pollença “ Zona de Gran Afluència Turística” durant els 12 mesos de l’any.

Des d’Esquerra Republicana denunciam que aquestes decisions que afecten  als interessos dels ciutadans s’han de prendre en el Ple Municipal, que és el màxim òrgan de representació municipal. En el mes de desembre hi va haver plenaris extraordinaris i perfectament s’hauria pogut informar i sotmetre a votació la idoneïtat de declarar Pollença “ZGAT”.

Miquel Àngel Sureda, regidor de l’Ajuntament de Pollença declara que “no s’entén que el PP hagi declarat Sa Pobla, Vilafranca, Campos o Felanitx, entre d’altres municipis, “Zona de Gran Afluència Turística” i en canvi el municipi de Pollença o el nucli turístic del Port de Pollença, no ho sigui. Ens podem trobar en el cas què uns ciutadans que decideixen venir al Port de Pollença a passar uns dies de vacances en temporada baixa, trobin els supermercats tancats i en canvi d’altres municipis que molt probablement no tenen cap plaça hotelera els tinguin oberts. E l més lògic és aplicar la coherència i el sentit comú.”