Prats de Lluçanès

Notícia

Més de 100 persones a la presentació de "Des del banc dels acusats", amb Riba i Van den Eynde

Més de 100 persones han omplert la Sala de l'U d'octubre de Prats de Lluçanès a la presentació del llibre "Des del banc dels acusats", de Raül Romeva, aquest diumenge 12 de gener del 2020.

La regidora i Presidenta d'ERC Prats de Lluçanès, Montse Boladeres, ha obert l'acte i ha remarcat que "des d'ERC-Prats venim realitzant diferents actes i presentacions de llibres, compromeses i compromesos amb la construcció de la República i la denúncia constant contra la repressió".

Seguidament ha estat el torn de l'advocat de Raül Romeva i Oriol Junqueras, Andreu Van den Eynde, que ha explicat algunes de les seves vivències i visió del judici, remarcant l'explicació amb el contingut del llibre de Romeva.

Llavors ha pres la paraula Diana Riba, Eurodiputada d'ERC i dona de Romeva, que ha compartit algunes de les escenes que es veuen dibuixades al llibre, ha exposat la seva situació i emocions, transmetent convenciment, determinació, coratge i lluita.

Un torn de preguntes i intervencions molt interessants d'assistents a l'acte, parlant del llibre i d'actualitat política i judicial, i unes paraules del regidor i Vicesecretari General de vertebració territorial d'ERC Isaac Peraire, han servit per cloure aquest potent acte.

Seguim combatent la repressió.