Prats de Lluçanès

Notícia

CLOU EL CICLE PER LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA IMPULSAT PER ERC PRATS

Aquest dimarts 2 de juny ha acabat el "CICLE PER LA REACTIVACIÓ ECONÒMICA" impulsat per ERC-Prats de Lluçanès. Les sessions han estat tres:


- "Autònoms, empreses, indústria, comerç. Propostes de futur", amb Jordi Castellana i Joan Capdevila (Secretari Nacional de Política Econòmica d'ERC i Diputat al Congrés, respectivament), el dia 18 de maig.

- "Drets i oportunitats de les persones treballadores", amb Sergi Perelló (Portaveu de la Intersindical-CSC), dimarts 26 de maig.

- "El cooperativisme, una sortida de present i futur", amb Alba Rojas (Coordinadora de l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central), dimarts 2 de juny.


En les tres ocasions les persones ponents han pogut fer una exposició de la temàtica que tractava la sessió, i com en aquesta etapa de necessària reactivació econòmica es podia enfocar i fer accions concretes al poble de Prats de Lluçanès i per la seva gent. També en cadascuna s'ha generat un torn interessant i extens de debat i intercanvi de qüestions.

Montse Boladeres, Presidenta d'ERC Prats i portaveu del Grup Municipal, valora molt positivament el Cicle que "ha servit per conèixer i remarcar diferents fórmules per contribuir a la reactivació econòmica del municipi". Aquestes reunions han servit també per explicar les accions que el Grup d'ERC ha portat a terme des de l'inici de la crisi generada pel Coronavirus, enfocades a la qüestió sanitària, però també a la situació social i econòmica del poble.

L'equip d'ERC - Prats de Lluçanès seguirà treballant per aquesta reactivació econòmica. Esperem que ben aviat, tal i com es va acordar en Ple Municipal (info aquí) es reuneixi la Taula per la Dinamització Econòmica i ens posem a treballar en un PLA DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA LOCAL.