Premià de Mar

Totes les notícies

Diverses regidories organitzen activitats pels nens durant els dies del Nadal.

Les regidories de Cultura, Joventut, Esports i Promoció Econòmica comparteixen l’organització d’activitats nadalenques a Premià de Mar. Aquestes activitats substitueixen el certamen Nadàlia, que ja no es va fer l’any passat per motius econòmics. Des de l’Àrea de Cultura es preparen actes a la Biblioteca Martí Rosselló i Lloveres i cinema al Centre Cívic. Cultura està treballant també en l’organització de la Cavalcada de Reis que en aquesta ocasió acabarà a la Plaça de la Sardana.  

Serveis Socials duplica els ajuts d’urgència a famílies en només 3 anys.

El número d’ajuts d’urgència que s’ha tramitat des de l’àrea de Serveis Socials a famílies de Premià de Mar s’ha duplicat en els darrers 3 anys. Durant el 2010 s’han atès 97 famílies per aquest procediment d’urgència. Les ajudes des de Serveis Socials s’han multiplicat també en beques escolars els darrers anys coma conseqüència de la crisi econòmica.

La regidoria fa una balanç positiu del curs escolar a Premià de Mar

La regidora de Serveis Educatius de Premià de Mar, Mercè Gisbert, ha fet una lectura en positiu del desenvolupament del curs escolar 2009-2010 a Premià de Mar. Gisbert ha destacat com a element més important la posada en funcionament de la Zona Educativa del Serveis Territorials del Departament d’Educació del Baix Maresme.

JERC - PM

Les JERC-Premià de Mar, en marxa!

S'està constituint una nova secció local de les JERC a Premià de Mar. En aquest sentit, Daniel Torras, president de la secció local d'Esquerra, afirma que "el jovent es mobilitzi per valors de defensa de dels més desafavorits, per la justícia social i per la independència de la nostra nació és una mostra que l'espai polític, de l'esquerra nacional, tindrà futur". Torras ha valorat com "molt positiu" que hi hagi joves que estiguin disposats a invertir temps i esforços per un Premià i un país millor. En aquest sentit, a l'espera de la presentació oficial de les JERC, el president de la secció local ha ofert tot el suport i tota la col·laboració que sigui necessaria per tal de dinamitzar els joves que vulguin aportar la seva opinió política.

Parlament 2010

Esquerra agraeix els suports rebuts a Premià de Mar

Des de la secció local d'ERC Premià de Mar agraïm profundament a les persones que ens van fer confiança el seu suport, així com a la gent que es va apropar fins la nostre seu, i felicitem el conjunt de forces polítiques pels seus resultats i a la ciutadania de Premià de Mar per l'augment de la participació registrada. Us agraïm la confiança i refermem el nostre compromís de seguir treballant per una societat més justa i l'alliberament nacional del nostre País. Tornarem a Vèncer!! Salut i ànims!

Mercè Gisbert

Esquerra porta el Servei d'Ocupació a Premià de Mar.

Gracies a les intervencions de la nostra regidora de Serveis Socials Mercè Gisbert, aquest dilluns vinent dia 22 entrarà per fi en funcionament l´Oficina del Servei d'Ocupació de Catalunya, que permetrà una major interacció entre les ofertes laborals del municipi i la comarca amb les necessitats dels premianencs i premianenques. Restarà ubicada al carrer Elisenda de Montcada, 65 (cantonada carrer del Pilar). D'altra banda, el Punt d'Autoservei del SOC (ubicat a l'antiga Fàbrica del Gas) continuarà funcionant per complementar els serveis que s’ofereixen des de l’oficina.

Exposició Macià

Exposició Francesc Macià

Ahir, la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, va acollir la seva primera exposició i la seva primera conferència. 1859-1933. Francesc Macià. Una Catalunya lliure, justa, pròspera i gloriosa. Organitzada conjuntament amb la Fundació Josep Irla, l'exposició vol retre homenatge a la figura política més important i més estimada de la història contemporània de Catalunya, en Joan Tardà va ser l'encarregat d’inaugurar l’exposició. L’historiador Josep M. Roig Rosich, Director del Centre d’Història Contemporània de Catalunya, dins de la conferència “Macià i el seu temps” ens va explicar les claus que van dur a un tinent coronel d’enginyers de l’exèrcit espanyol, a esdevenir el líder de l’independentisme català. Aquesta es podrá visitar dels dies 20 d’abril a l’11 de maig.

MercèGisbert

Serveis Socials ajuda amb material escolar a començar el curs.

La regidoria de Serveis Socials, liderada per Mercè Gisbert, ha col·laborat amb Creu Roja en la seva campanya "Ara més que mai, cada cop més a prop de les persones" subministrant uns 550 conjunts de material escolar per a alumnes de famílies amb necessitats. Aquests materials estan destinats a alumnes de primària i inclouen una motxilla, llibretes i diversos estris per escriure i dibuixar. La col·laboració s'emmarca en la voluntat de la regidoria d'aprofitar i exprèmer al màxim tots els recursos possibles per tal d'atendre les necessitats dels premianencs i les premianenques, així com establir llaços de cooperació i col·laboració entre d'altres entitats i ens que treballen també en el camp de l'atenció social.