Premià de Mar

Notícia

La carta de l'alcalde Miquel Àngel Méndez a la seva militància i la seva declaració de principis.

Ajuntament Premià de Mar
Ajuntament Premià de Mar
L'alcalde Miquel Àngel Méndez ha enviat una carta a la militància des de l´agrupació local del PDeCAT – Junts per Premià de Mar a on comunica la seva oposició al nou projecte de Carles Puigdemont. Des d'ERC Premià de Mar volem fer notar a l´alcalde que a les passades eleccions municipals bé que es van presentar amb la marca de JUNTS, no amb la de PDeCAT, i que, vista la seva declaració de principis a l'escrit, és evident que va ser per l'interès partidista d'aconseguir rèdit electoral, no pas per convicció política. 
No és gens estrany voler expressar la seva opinió amb tota llibertat i més quan al si de la seva agrupació hi ha conflictes, tant en l'àmbit local com nacional, entre les diverses formacions polítiques que conformen l'òrbita exconvergent. El que resulta paradoxal i desconcertant és que a la carta faci una declaració tan transparent de la seva ideologia neoliberal i conservadora, tan a favor dels sectors privats, en la mesura que és l'alcalde de Premià de Mar, i per tant el principal valedor de la gestió dels recursos públics del nostre poble.
Que al seu escrit qualifiqui l'evolució de Junts x Catalunya al Parlament i al Congrés com d'una deriva a posicions properes a l'esquerra més radical, ja ens dóna una idea del que considera polítiques  d´esquerres el sr. alcalde,i de quina és la seva ideologia real, sense dissimular.
A la carta fa una defensa de la privatització en detriment d'allò què és públic, és més, parla dels ajuts socials i que s´hi destinen "grans quantitats de diners" sense control exhaustiu, sosté que s´ha d'ajudar en la lluita contra "la moda de què és millor el que és públic", deixa caure que les famílies no poden escollir entre l'educació pública i la concertada, com si la pública, la de tots, la que necessita més recursos, fos una imposició. Parla de la inseguretat que suposa l'arribada de "persones d'altres països sense llar ni lloc de treball", demonitzant de nou als col·lectius d'immigrants.
No podem estar més en desacord amb els seus principis, i com ja venint evidenciant en les últimes setmanes no aprovant els pressupostos i votant en contra de la seva qüestió de confiança, ERC Premià de Mar - Junts per Premià, es reafirma en la seva posició envers el nou equip de govern i el seu alcalde: No hi confiem i veiem necessari, pel bé del poble, un canvi radical en les polítiques municipals.

Aquí teniu la carta: