Premià de Mar

Notícia

L’Executiva d’ERC Premià de Mar insta al govern a que s’asseguri que l’opinió és de tot Premià

“El nombre de vots, evidentment, importa. Si no fos així, no estaríem discutint a nivell nacional si llista unitària, sí o llista unitària, no. Que el resultat estigui avalat per una majoria del cens electoral és importantíssim per a la credibilitat de que aquella opinió és del poble i, per tant, per a la credibilitat i legitimitat reforçada de les opcions, accions i estratègies endegades després de la consulta”. D’aquesta manera s’expressava el Josep Maria Molins, candidat d’ERC a l’alcaldia.
Per aquesta raó, ERC Premià de Mar creu que és necessari tenir en compte el percentatge de premianencs i premianenques que han votat ara i així com serà rellevant tenir en compte el percentatge que votarà en el seu moment quan es parli dels usos (ja especificats en el POUM) de l’espai.
Molins afirma que “s’haurien de buscar i implementar els mecanismes necessaris que consolidin els resultats de la consulta com a realment representatius del sentir majoritari de la població de Premià de Mar”. ERC Premià de Mar, partidària de l’expropiació i d’un ús 100 per 100 públic des d’abans del 2003, creu que és important que una decisió que pot hipotecar o frenar gran part d’altres infraestructures i serveis del poble sigui presa realment per la majoria dels ciutadans i no únicament per un reduït grup. ERC Premià de Mar insta al govern municipal, doncs, a reforçar la participació ciutadana i a aplicar altres mesures que assegurin obtenir l’opinió de Premià de Mar en el seu conjunt.