Premià de Mar

Notícia

La formació republicana considera que els electors no ens han donat el mandat de governar

  • Un moment d'una executiva d'ERC Premià de Mar
ERC – Junts x Premià valora molt positivament el recolzament dels 1.261 premianencs i premianenques que ens han votat i agraeix la confiança dipositada en la formació republicana. Els dos regidors obtinguts estaran al servei incondicional de la justícia social, treballaran per la regeneració democràtica, i vetllaran per l’avenç del procés sobiranista, fent propostes dels punts més importants del programa de la formació per tal que siguin incorporades per l’equip de govern municipal.

Atès el resultat obtingut, ERC – Junts x Premià considera que la ciutadania de Premià de Mar no ha fet un encàrrec de govern a la formació, pel número de vots obtingut i regidors. ERC – Junts x Premià creu que les forces polítiques que han obtingut un suport electoral més ampli tenen el deure i la responsabilitat política d’entendre’s per tal de garantir la governabilitat del municipi els propers anys.

La formació republicana entén que, per la urgent necessitat de començar a treballar per rescatar els veïns i veïnes que més ho necessiten, les formacions polítiques que han obtingut més vots i regidors haurien de ser capaces d’articular alguna forma estable de govern al nostre poble.

ERC – Junts x Premià, amb els dos regidors, donarà suport a totes aquelles propostes que, d’acord amb el nostre programa, fixin com a prioritat la intervenció social integral per garantir la cohesió social i la igualtat d'oportunitats de la gent als nostres barris, a més de treballar per la regeneració democràtica i l’avenç del procés sobiranista.