Premià de Mar

Notícia

Passem comptes! Els regidors d’ERC – Junts x Premià, els més eficients

Les mocions presentades per ERC - Junts x Premià les que menys cost tenen per als premianencs
Les mocions presentades per ERC - Junts x Premià les que menys cost tenen per als premianencs
Els regidors d’ERC – Junts x Premià, el Pep Ripollès i el Josep Maria Molins, han fet balanç de la feina feta durant aquests quatre anys de legislatura i, per comentar-ho amb els premianencs i rebre’n impressions, han marcat el dijous 28 de març de 17 a 20h com a espai per repassar les tasques dutes a terme i les que s’han de continuar impulsant. La revisió de la feina feta tindrà lloc al local d’ERC, al carrer Marina, 49.
Entre d’altres projectes, des de l’oposició, els nostres regidors han endegat la il·luminació del passeig marítim, la conversió de Premià de Mar en un poble cardioprotegit amb equips d’assistència en els equipaments més destacats; s’ha iniciat la remodelació de la plaça de la Sardana; la millora dels parcs infantils amb la instal·lació d’elements lúdics inclusius per a tots els infants; s’ha impulsat el debat i els treballs del mapa escolar; s’han pactat les ajudes per a sortides i excursions per als nens amb necessitats educatives especials i específiques que necessiten un recolzament més personalitzat; i s’han aconseguit més hores de socorrista per la platja, en la temporada de bany. Tot això ha estat fruït del debat i les propostes fetes als pressupostos municipals del 2018 i d’altres anys.

Els regidors més eficients
El grup d’ERC – Junts x Premià amb tan sols dos regidors ha rendit més que els grups de 3, 4 o 7 regidors. Treballant de valent pel poble, en Pep Ripollès i el Josep Maria Molins han presentat la mitjana de mocions per regidor més alta (20), fent que, d’aquesta manera, també siguin les mocions d’ERC – Junts x Premià les més ‘barates’ (1.435,30 euros), és a dir, les que han costat menys diners als premianencs (si calculem l’assignació a cada regidor i al grup municipal). Al mateix temps, el grup republicà s’ha centrat en les mocions ‘de poble’, per proposar millores al poble, encara que estès a l’oposició. Amb compromís, els republicans han proposat fins a 23 mocions de poble (amb dades fins el desembre de 2018) i han fet seguiment de les mateixes responsablement, ajudant el govern a dur-les a terme.
Llegeix més informació i detalls de l'eficiència del grup al document adjunt 'Butlletí FEM 3'.