Premià de Mar

Notícia

ERC-Junts x Premià puja a segona força quasi doblant els vots del 2015

Els resultats de les Eleccions Municipals 2019 a Premià de Mar
Els resultats de les Eleccions Municipals 2019 a Premià de Mar
La formació republicana ERC – Junts x Premià ha obtingut el suport de 2321 premianencs, segons els resultats provisionals amb el 100% ja escrutat. Aquest nombre de vots representa el 17,67% dels vots vàlids emesos i ubica als republicans com a segona força a pocs vots de Junts x Cat.
Per als republicans, aquests resultats són una mostra de la confiança de la ciutadana en les propostes positives, per a mig i llarg termini i amb solucions globals per a tota la ciutat que s’han presentat des de la formació. En comparació amb les eleccions municipals del 2015, els resultats actuals representen 1060 vots més, un increment que quasi doble la xifra de les anteriors municipals (1261), i quasi 7 punts més en el percentatge de vot (10,84% al 2015).
Amb aquests resultats, la formació incorpora cinc regidors al consistori, els quals, segons la llista presentada, seran en Pep Ripollès, la Mireia Cardús, el Daniel Torras, l’Anna Sosa i el Xavier Gatius. La formació republicana fa un gran salt i passa, doncs, de 2 a 5 representants a l’Ajuntament.
ERC – Junts x Premià agraeix enormement i sincera el suport ciutadà al projecte municipal republicà i comença a treballar ja per gestionar aquests resultats amb el màxim benefici per al conjunt de Premià de Mar. Gràcies a tots i totes per aquest impuls republicà.