Premià de Mar

Qui som

En un moment històric per al nostre país ERC Premià de Mar vol créixer i vol augmentar el seu suport al poble i al procés. Iniciem una etapa on, com sempre però encara més especialment, tothom és necessari i, des d'ERC, volem ser un espai acollidor on fomentar el diàleg i el debat de temes que ens afecten a tots.

Precisament per què massa sovint veiem que la política municipal no és més que una emissió de decisions puntuals, pedaços polítics, aparentment sense projecte ni sentit, precisament per aquesta sensació que, malauradament molts hem tingut, ERC Premià de Mar juntament amb Junts x Premià i amb tots els premianencs i entitats i col·lectius que vulguin pretenem inciar un debat profund sobre el model de poble que necessitem.

El Pla Estratègic per Premià és un projecte titànic, que diria en Joan Tardà, un projecte engrescador que vol diagnosticar des de les aportacions de tothom les macances de Premià i, també amb les idees de tot el poble, proposar-hi solucions. Estem oberts a qualsevol aportació i qualsevol mena de participació.

Aquí teniu espai per a debatre.

Josep Maria Molins i Ballester
President d'Esquerra Premià de Mar

@ERCpm
Facebook.com/ERCpm

@Pla_premia
www.plapremia.cat
Facebook.com/PlaEstrategicPremia
Imatge