Puigcerdà

Totes les opinions

Joan Manel Serra, portaveu Grup Municipal ERC-AM

La neu, un altre cop motiu de controvèrsia.

Segons l’equip de govern, gran desplegament de mitjans, tan humans com de maquinària... segur que si, segur que es va començar a treballar ben d’hora, ben d’hora... però amb aquesta gran orquestra, llavors, qui falla és el director... No tot s’hi val per tal de fer veure que tenim una suposada gran infraestructura, el que compta són els resultats, i la gestió d’aquest nou episodi, un vegada més, ha estat la que ha estat.

Joan Manel Serra, portaveu Grup Municipal ERC-AM

“Ha vingut de cop”, “No ens ho esperàvem”, “Ha estat una situació excepcional”

I com ja ens van tenint acostumats, la falta de previsió i la improvisació constant és el patró que es repeteix cada cop que ens neva... “Ha vingut de cop”, “No ens ho esperàvem”, “Ha estat una situació excepcional”... respostes com aquestes han estat les que s’han fet des del Consistori als darrers episodis de nevades a casa nostra, com si no estiguéssim a un país de neu, com si el nostre "or blanc" el veiéssim cada quinze o vint anys.

Pau Valdivia President ERC Puigcerdà

Entrevista Executiva Nova (Regió7)

-Com encara a nivell personal el repte de dirigir la secció local d'ERC? Personalment m’ho prenc amb moltes ganes i motivació. Per a mi és un pas més. Vinc del sector de la construcció. En obres de gran cost econòmic, feia tasques de tècnic en construcció i topografia civil. Sempre m’ha tirat molt la política. I amb aquesta nova etapa trobava a faltar tenir certa responsabilitat. Venim d’una etapa inestable de la secció local i venim a donar una estabilitat i una projecció de futur.

JOAN MANEL SERRA, REGIDOR D'ERC-AM

Cal reflexionar, una vegada més...

Carpe Birrem a Puigcerdà

Com ja ve sent habitual, la quantitat d’oferta durant el mes d’agost a la comarca és desorbitada i a Puigcerdà, per descomptat, no ens quedem enrere. És normal que tothom intenti donar servei, activitats o esdeveniments per poder satisfer la quantitat de demanda turística que històricament aquest mes arrossega però, com sempre i com fa temps que es denuncia des del grup d’Esquerra Republicana de Puigcerdà, a casa nostra es fa sense un criteri clar i, sovint i com diu un bon amic nostre però no simpatitzant d’ERC, a salto de mata.

MONTSE LÓPEZ, SECRETARIA DE LA DONA

Avui és 8 d'Abril i ja ha transcorregut un mes del Dia Internacional de la Dona

Movilitzacions de les Dones després dels fets del 8 març del 1857 a Nova York

Quin millor moment per parlar de dones i de recordar perquè el 8 de Març és el dia escollit per l'ONU per donar reconeixement a aquesta figura.   El 19 de març de 1911 se celebrava per primera vegada el Dia Internacional de la Dona a diversos països europeus. Va ser una jornada històrica en què les dones van reivindicar uns drets revolucionaris en aquell moment: el dret a votar, a ocupar càrrecs públics, a la formació professional i al treball, i a la no discriminació pel simple fet de ser dones.

JOAN MANEL SERRA, REGIDOR D'ERC-AM

Ja han passat les festes de Nadal i toca fer-ne balanç

Nadal2018

Unes festes que a tots, d’una manera o altra, ens hauran portat moments d’alegria al compartir àpats i llargues sobretaules de les que no en gaudim la resta de l’any. Unes sobretaules que també ens deixen preguntes que esperem que es resolguin durant aquest nou any que tot just ha començat. Doncs el mateix passa amb la gestió i els actes que es promouen des del nostre consistori. Igual que per a un bon àpat, una bona planificació i una millor mise en place són imprescindibles per tal que tot surti com cal.

JOAN MANEL SERRA, REGIDOR D'ERC-AM

Mai és tard si la dita és bona

El que en un començament va ser motiu de moltes disputes i que fins i tot va ser el principal argument de l’actual equip de govern per conquerir l’alcaldia, ha esdevingut un actiu per a la vila que ara ningú no pot obviar. Ningú pot negar que l’activitat que ara es desenvolupa a tot el centre del poble és molt més ordenada i pensada per a les persones, que poden interactuar amb infinitat d’activitats, experiències de comerç i restauració i gaire bé sense haver de patir pel trànsit rodat.

Joan Manel Serra, portaveu Grup Municipal ERC-AM

Avui us publiquem les línies principals de l’entrevista feta pel @diariregio7 al futur nou regidor d’ERC a l’Ajuntament de Puigcerdà

La secció local d'ERC de Puigcerdà ha encarat la pròxima presa de possessió del nou regidor municipal, Joan Manel Serra, en substitució del dimissionari Raimon Ribas, com l'inici d'una nova etapa de reimpuls que ha de tenir continuïtat en les municipals de l'any que ve. L'objectiu en què treballen el mateix Serra i els seus companys de partit, que estan fent reunions per dissenyar l'acció d'oposició immediata i el pròxim escenari electoral, és que ERC recuperi el pes que havia tingut a l'Ajuntament de Puigcerdà, on va governar fins fa dos mandats.