Reus

Totes les notícies

Felicitació 2016 ERC-Reus

Bones festes i feliç any 2017

Des de l'executiva local d'ERC-Reus us volem desitjar unes bones festes i que tingueu un feliç inici d'any 2017. Que aquest any vinent porti salut a tots i totes, força per afrontar els moments decisius que viurem i felicitat per les persones que viuen i conviuen amb nosaltres. Recordeu que el regal més important moltes vegades és el nostre temps, dedicat a allò o als qui realment importen.  

El 6 Nosaltres treballem!

Les regidores d'ERC-MES-MDC-Avancem, Noemí Llauradó i Montserrat Flores, volem expressar que tal i com s'explica al manifest de l'AMI, treballarem el dia 6 de desembre com qualsevol altre dia des del respecte més absolut per la diversitat política i social de Catalunya. No ens trobem còmodes commemorant una Constitució Espanyola que havia de garantir els drets elementals de la ciutadania i que ha acabat essent utilitzada per aquells que els volen limitar. Un text constitucional que s'utilitza políticament en contra de Catalunya, una i altra vegada. Així, les activitats previstes pel proper dimarts dia 6 de desembre són: 10:00h Reunió sobre Pressupost Municipal 2017 12:00h Lectura del manifest AMI davant del CC del Carme 12:10h Conversa sobre salut, gent gran i dones al Casal de les Dones 18:00h Reunió amb la sectorial de cultura d'ERC-Reus

Comunicat GM ERC-MES-MDC-Avancem referent a la mort de dues persones víctimes de la pobresa

En relació a la mort de dues persones de la nostra ciutat, víctimes de la pobresa, els passats diumenge i dilluns a la matinada, cal que unim esforços per evitar fets lamentables com els succeïts. No pot ser que les companyies de subministrament energètic utilitzin el procediment per amagar la seva manca de sensibilitat quan desatenen els usuaris. No pot ser que la crisi econòmica posi persones en aquesta situació de vulnerabilitat. No pot ser que persones que arriben a situacions d'exclusió quedin desemparades pels sistemes de protecció social. Cal que institucions, entitats i ciutadania posem tots els esforços per aconseguir la plena autonomia personal. 

Grossa de Nadal

Ja tenim les participacions per la Grossa d'enguany. Podeu passar pel Casal Foment a buscar-les quan vulgueu. Afanyeu-vos perquè aquest any han reduït el nombre de butlletes!

Per la Democràcia

Una comitiva encapçalada per les nostres dues regidores (Noemí Llauradó i Montserrat Flores) aniran aquest diumenge a la manifestació en favor de la democràcia organitzada per diferents entitats socials. Afanyeu-vos si voleu reservar una plaça a l'autobús organitzat per l'ANC-Reus.

A Reus, posem la senyera amb crespó negre en homenatge al president Companys

L'Ajuntament de Reus porta 13 anys penjant una senyera amb crespó negre a la façana del Palau Municipal en homenatge al president Lluís Companys, afusellat el 15 d'octubre de 1940. Aquesta acció es porta a termen gràcies a l'acord a què va arribar la Junta de Portaveus del 10 d’octubre de 2003 a proposta del grup municipal d'ERC a l'Ajuntament. A partir de l’acord, la senyera amb el crespó negre es penja cada 15 d'octubre, en compliment de la tasca de les institucions públiques de donar expressió oficial i ressò al sentiment de rebuig que produeix entre totes les persones amants de la democràcia i la llibertat l'afusellament d'un president democràticament elegit. El protocol de l'Ajuntament preveu que en casos de dol decretats per l'alcalde es col·loca un crespó negre a la bandera de Reus que penja del balcó de l'alcaldia. Aquest, però, és un cas especial i el crespó es col·loca sobre la bandera de Catalunya, a la balconada central del Palau Municipal.

Sopar-tertúlia amb Teresa Jordà

El dijous vinent, 20 d'octubre, com acte recordatori de l'assassinat del President Companys, tindrem el plaer de gaudir d'un sopar-tertúlia amb Teresa Jordà, Diputada al Congrés espanyol. El sopar el farem al restaurant L'Estel (Carrer del Vent 11) de Reus, i el preu del menú és de 20€. Per més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu reus@esquerra.cat o del telèfon 977-34.28.64