Reus

Notícia

La ciutadania reusenca debatrà el PAM en audiència pública

L'Ajuntament de Reus convoca la ciutadania a participar en una audiència pública per debatre a l'entorn del Pla d'acció municipal (PAM) 2019/ 2023. La cita tindrà lloc el dimarts 3 de desembre a les 7 de la tarda a la sala d'actes del Casal de les dones, i estarà presidida per la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; i la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores.
Amb aquesta la convocatòria, per primer cop, l'Ajuntament de Reus estrena un nou mecanisme de participació previst en la modificació del Reglament de participació ciutadana. Una audiència pública és una "trobada dels responsables municipals amb la ciutadania perquè aquesta pugui rebre informació i presentar i debatre propostes en relació amb una determinada actuació pública, activitat o programa d’actuació municipal".
Durant l'audiència es farà una presentació del document estratègic i s'obrirà un debat entre la ciutadania i les representants del govern de Reus. Els assistents a l'acte també podran participar votant els objectius del PAM. El pla estableix els eixos, àmbits, objectius i actuacions que el govern municipal desplegarà durant l’actual mandat. El procés participatiu és de tipus consultiu, i la informació recollida servirà al govern per prioritzar els objectius a executar.