Reus

Notícia

Un nou pàrquing per l'Hospital Sant Joan de Reus

  • Plànol del nou aparcament de l'Hospital Sant Joan
L’Ajuntament de Reus destinarà 675.000 euros (iva inclòs) per convertir el solar situat davant de l’Hospital Universitari de Sant Joan en un aparcament de superfície. En aquest espai ara ja hi aparquen vehicles sense cap tipus de regulació, enllumenat ni senyalització, generant problemes de circulació i sensació d’inseguretat.

Amb capacitat per a 375 places, l’aparcament serà de tarifa reduïda, amb un import de 50 cèntims d’euro per hora i de 2 euros si s’aparca tot el dia. Així, a partir de la 4ª hora, l’estacionament ja serà gratuït. L’horari de l’aparcament regulat serà de dilluns a dissabte, de 8 del matí a les 8 del vespre.

El projecte també preveu la implantació d’una nova xarxa contraincendis i de l’enllumenat públic. Per acabar, s’hi plantaran arbres i s’hi farà la instal·lació de la corresponent xarxa de reg.

La Presidenta de l'Hospital Sant Joan, Noemí Llauradó, ha remarcat que el nou aparcament dona resposta a les necessitats d'usuaris i de treballadors i treballadores de l'hospital.

La previsió és posar en marxa l’aparcament de superfície durant el segon semestre de 2018 i l'objectiu és desenvolupar l’obra per fases per no deixar tot el solar inutilitzat mentre durin els treballs.

  • Noemí Llauradó a la roda de premsa sobre el nou aparcament de l'Hospital Sant Joan