Reus

El nostre equip

  • Montserrat Flores Juanpere
    Montserrat Flores Juanpere Regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals Montserrat Flores Juanpere (Reus, 1973) és historiadora i arxivera. Llicenciada en Història per la URV (1997) i diploma en Estudis Avançats en Història (2002). Arxivera municipal de l'Ajuntament de Cambrils des de l'any 2002. Ha estat professora associada de la Universitat Rovira i Virgili (1998-2002) i des del 1998 és professora de les Aules de la Gent Gran de la URV.
    Ha participat en recerques i iniciatives de divulgació sobre el patrimoni cultural, la història medieval (amb la tesina Les mines medievals d'argent al comtat de les Muntanyes de Prades), i en l'àmbit de Reus específicament sobre la festa major com a part de l'equip de recerca i divulgació de Carrutxa. En solitari o amb altres investigadors, és autora de treballs com La tronada: festa a ReusEls antics cementiris de ReusEl cementiri general de ReusSant Pere: festa major de Reus o Festa i guerra: la visita de Ferran VII a Reus el 1814.
    És sòcia de Carrutxa, del Centre de Lectura de Reus, de l'Associació d'Arxivers de Catalunya i de l'Associació d'Arxivers sense fronteres.