Ribera d'Ebre

Notícia

Sota el lema Sí al futur, i aprofitant la commemoració del 80è aniversari de la República Catalana, el passat dijous, 14 d’abril es va presentar tot l’equip de candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya a Flix per a les eleccions municipals 2011 del proper 22 de maig

La candidatura d'Esquerra a Flix
La candidatura d'Esquerra a Flix
La llista, formada per 16 persones, és una llista renovada, jove, ambiciosa i amb esperit de tornar a formar govern. Josefina Carranza Larrosa substitueix Pere Muñoz Hernández al capdavant, cap de llista les dues passades convocatòries. Josefina (o Fina, com la coneixen a Flix), és propietària d’una panaderia al municipi, establiment familiar que va reobrir fa 2 anys quan va tornar de Barcelona per re-ubicar-s’hi amb la seva família. Historiadora i mare de 4 fills, és una persona molt activa i amb ambició de país que ha sabut guanyar-se la confiança dels republicans de Flix, i que espera que ara ho faci la resta de la gent de Flix.

El número dos, Francesc Barbero Escrivà, és el membre de la llista amb més experiència en gestió municipal, ja que va ser regidor de l’ajuntament per ERC dels anys 2003 al 2007. També hi formen part Raül Sabaté, Abigail Bertran i Robert Zarranz, persones molt compromeses amb els moviments socials a Flix. La resta de la llista està formada per Conxita Domènech, Montse Valls, Jaume Prunera, Araceli Rubí, David Larrosa i Pere Muñoz com a número onze. Tanquen la llista els actuals regidors a govern d’ERC a Flix i Xavier Vega i Castellví, ex- director de cultura i mitjans de comunicació a l’Ebre, donant suport als nous candidats.

L’acte va aixecar força expectació i hi van haver dues intervencions: la de Pere Muñoz Hernández, actual senador per Entesa i el de Josefina Carranza, nova cap de llista i que substitueix precisament a Muñoz, que va recalcar en el seu discurs que no es tornava a presentar perquè cal renovació de càrrecs cada 8 anys, però que pensa continuar col•laborant amb el partit i amb la política municipal.

Carranza, per la seva banda, va fer un discurs molt planer, enumerant els principals eixos de campanya, fent èmfasi a la visió de futur a través de la potenciació del turisme emergent de Flix, el suport a la tradició esportiva, cultural i musical, i sobretot, al suport al petit i mitjà empresari.

La presentació va tenir lloc a la Plaça Major de Flix, lloc emblemàtic pels flixancos i flixanques, i va estar amenitzada amb diverses actuacions musicals de rock en català.