Ribera d'Ebre

Notícia

Els alcaldes i regidors d’ERC-AM a la Ribera d’Ebre treballaran el 6 de desembre

S’adhereixen al manifest de l’Associació de Municipis per la Independència.
 
El dimarts 6 de desembre és festa a tota Espanya amb motiu de la celebració del referèndum del 1978 en què es va votar la Constitució Espanyola. Una Constitució que s’ha mostrat insuficient, i que massa vegades s’ha utilitzat en contra dels catalans. I especialment, en aquest moment en què el poble de Catalunya ha optat majoritàriament per la Independència i és aquesta mateixa Constitució la que no ho permet i en tot cas, els representants polítics de les institucions espanyoles, l’utilitzen per prohibir-ho.

És per això, que els càrrecs electes d’ERC-AM a la Ribera d’Ebre duran a terme reunions de treball, accions cíviques i solidàries per tal de reivindicar que des dels ajuntaments, treballem per fer un país que aquesta Constitució ni ens serveix, ni ens protegeix, ni ens representa com a poble.
 
Els representants electes d’ERC-AM de Benissanet, Garcia, Ginestar, La Palma d’Ebre, La Torre de l’Espanyol, Miravet, Móra d’Ebre, Móra la Nova, Rasquera i Tivissa... treballaran el 6 de desembre com ho fan tots els dies de l’any, al costat dels veïns i veïnes dels pobles de la comarca.
 
A Benissanet, l’Alcalde Xavier Arbó acompanyat dels regidors de l’equip de govern, treballaran des de l’Ajuntament durant el matí. Igual que l’alcalde de Móra la Nova, Francesc Moliné i els regidors d’ERC-AM de la vila. A la Torre de l’Espanyol, l’alcalde Joan Juncà i els regidors d’ERC estaran a l’Ajuntament treballant i a les 13h llegiran el manifest de l’Associació de Municipis per la Independència i faran un vermut popular. L’alcaldessa de Ginestar, Conxita Pujol i els regidors de l’equip de govern, estaran també treballant d’11 a 13h a l’Ajuntament. L’alcaldessa Blanca Lopez i el seu equip a Garcia treballaran com cada dia pel seu poble, aquest 6D han quedat amb voluntaris de Garcia per netejar diverses senderes i camins del terme. A Móra d’Ebre i a Tivissa, Cinta Agné i Montse Perelló, faran reunions de treball també internes amb els grups municipals d’ERC i Acord Municipal. A Miravet, l’alcalde Toni Borrell i els regidors del consistori estaran treballant en els actes de la Marató que celebren aquests dies el municipi.