Ripoll

Notícia

ERC demana una solució urgent pels vestidors del camp de futbol de Ripoll

Al darrer plenari del dia 30 de juliol de 2019, el grup municipal d’ERC va demanar, una vegada més, per la situació dels vestidors del camp de futbol de Ripoll.
 
Des d’ERC hem observat el deteriorament evident que presenten els vestidors del camp de futbol. A més, ens ha arribat la queixa per part de molts usuaris i de mares i pares que els utilitzen habitualment.
 
Sabem que és un tema recurrent, que ja s’ha tractat moltes vegades al consistori. Ens han parlat de grans projectes a la zona esportiva, però el més necessari, la millora dels vestidors, no s’ha fet. Anys enrere es va aprovar una petita partida pressupostària, però malauradament no es va utilitzar.
 
Durant el ple ens van dir que "aviat" començaria el projecte.
 
Creiem que la població, i sobretot els molts usuaris d’aquests vestidors, es mereixen una explicació més concreta del que s’hi farà i quan es farà.
 
Cal que l’actuació sigui urgent, ja que el curs i la temporada esportiva és a punt de començar.
 
Mentrestant, és absolutament imprescindible un mínim de manteniment dels vestidors actuals. Cal evitar que les instal·lacions siguin insalubres i s’ha de garantir que hi hagi aigua calenta i calefacció en condicions. I això caldria fer-ho abans de l’inici del curs escolar. No poden haver-hi excuses per no fer-ho.
 
Des d’ERC seguirem insistint en aquest petició fins que s’hagi solucionat.