Ripoll

Notícia

Nova executiva local d’ERC a Ripoll acompanyats de Joan Tardà

Aquest dissabte 30 de novembre els militants d’ERC Ripoll van escollir, en Assemblea i per unanimitat, la nova executiva local que es composa d’aquestes persones:

Presidència: Eudald Casas i Vaqué
Secretaria d’Organització: Quico Terradelles i Palau
Secretaria de Finances: Eudald Pujol i Arenyes
Secretaria d’Imatge i Comunicació: Carme Serrano i Fernández
Secretaria de les Dones: Nani Mora i López
Secretaria de Política Municipal: Roger Bosch i Capdevila
Secretaria de Política Comarcal: Carme Freixa i Bosch
Secretaria de Relacions Institucionals: Teresa Jordà i Roura

Es tracta d’una executiva paritària, amb 4 dones i 4 homes, que manifesten el seu compromís ideològic amb la lluita per la independència de Catalunya, la lluita contra les diferències socials i les desigualtats i el respecte per la diversitat i la democràcia.

Els objectius de la nova Executiva Local són fomentar l’orgull de ser ripollesos ajudant a millorar els pobles que conformen la secció local (Les Llosses, Ripoll i Vallfogona de Ripollès) en tots els aspectes, aconseguir governar als tres municipis i augmentar el nombre de militants i col·laboradors del partit.

Just després de l’Assemblea, l’ex-diputat al Congrés Joan Tardà, va fer una conversa-debat amb diversos militants i amics d’ERC al Ripollès al Bar Sayol de Ripoll. Tardà va reivindicar el paper del partit per haver ajudat a augmentar els vots independentistes del 12% al 48%, i això s’ha aconseguit en molt poc temps. Va dir que l’1-O i la lluita pacífica als carrers han estat un èxit, però que ens cal superar el 50% de votants a favor de la república. I per fer-ho, creu que la millor manera és governar amb polítiques que s’alineïn amb el que vol la gent. Segons Tardà ”és necessari que totes les forces que compartim l’autodeterminació sapiguem convergir. És un fet urgent i més davant les conseqüències d’una imminent nova crisi econòmica”. Afegint que “no ens hem de barallar pel pastís independentista, cal fer-lo més gran”.

Al final de la xerrada, Tardà va dinar amb la nova executiva local i amics d’Esquerra a Ripoll.

Adjuntem fotografia de la nova executiva acompanyats de Joan Tardà. (D’esquerra a dreta: Quico Terradelles, Eudald Pujol, Roger Bosch, Teresa Jordà, Joan Tardà, Carme Serrano, Nani Mora, Eudald Casas). No hi era present, Carme Freixa.