Ripoll

Notícia

ERC proposa adequar un aparcament provisional del barri de la Ctra de Sant Joan a la parcel·la municipal on ara hi ha contenidors vells d'escombraries

El grup municipal d'ERC ha fet arribar la següent pregunta-proposta a l'equip de govern de l'Ajuntament de Ripoll:

Pregunta sobre l’estat de la parcel·la municipal de Can Guetes (actualment plena de contenidors d’escombraries) i proposta d’ús com a aparcament provisional del barri de la Carretera de Sant Joan
 
Des de uns mesos la parcel·la municipal de Can Guetes (amb accés pel Carrer de Can Guetes) està plena de contenidors d’escombraries. Entenem que són els contenidors de diversos municipis de la comarca que el Consell Comarcal del Ripollès va substituir per uns de nous.
 
La mala imatge que genera aquest dipòsit, tipus abocador, de contenidors vells és lamentable. Perjudica, sens dubte l’atractiu paisatgístic i turístics d’aquesta zona, amb molta afluència de persones que són usuaris de la Ruta del Ferro i del Carbó.
 
Al darrer plenari del 24 de setembre de 2019 vam demanar a l’equip de govern si tenia previst retirar els contenidors o no. En aquest sentit vam proposar que es regalin a altres municipis o que es reciclin adequadament. De moment, estem esperant resposta de l’equip de govern.

Al mateix temps, sabem que al barri de la Carretera de Sant Joan hi ha manca d’aparcaments, sobretot els dies que hi ha activitats al Casal de la Gent Gran situat a la mateixa Carretera de Sant Joan. Per això, proposem que -mentre no es construeixi cap edifici a la parcel·la municipal- es pugui aprofitar com a aparcament provisional del barri.
 
Per tot això.
 
DEMANEM
 
  1. Saber quan es retiraran els contenidors vells de la parcel·la municipal de Can Guetes i quin destí tindran.
  2. Que s’adequï la parcel·la municipal de Can Guetes com a aparcament provisional obert a tothom, i que ens informin de quan estaria disponible.