Ripollès

Notícia

ERC demana que es trenqui el pacte del Consell Comarcal del Ripollès després que el PSC avali la sentència

  • Grup d'ERC al Consell Comarcal del Ripollés
  • Grup d'ERC al Consell Comarcal del Ripollés
La sessió plenària extraordinària del Consell Comarcal del Ripollès, d’ahir dimarts, va aprovar la moció de rebuig a la sentència del judici dels fets de l’1 d’octubre. La moció es va aprovar amb els vots d’ERC, JxCAT i MES. El PSC va dividir bipolarment el seu vot.
 
Enric Pérez, vicepresident del Consell Comarcal va defensar el posicionament del PSC i el seu vot contrari a l’aprovació de la moció va estar acompanyat per l’aval injustificat de la sentència.
Al seu torn de rèplica, Sergi Albrich, portaveu adjunt del grup republicà va demanar “el trencament del govern (JxCAT - MES - PSC) de l’ens comarcal a fi de conformar un govern progressista que prioritzi la comarca, els seus ciutadans i el país. És incomprensible que aquest govern es recolzi amb persones d’un partit que avala una sentència judicial que pretén empresonar persones justes que l’únic delicte que han comès, és permetre que la ciutadania de Catalunya votés el seu futur polític. No es pot avalar la lluita contra la llibertat d’expressió. El govern del PSOE ja ha manifestat que vol perseguir els responsables del Tsunami Democràtic. És una vergonya”.
 
L’equip de govern del Consell Comarcal de Ripollès està format per JxCAT, PSC i MES. El pacte d’aquests tres partits, del passat mes de juliol, va deixar a l’oposició ERC, grup majoritari de l’ens comarcal, i també a la CUP.
 
http://locals.esquerra.cat/ripolles