Ripollès

Notícia

ERC del Ripollès defensa el Referèndum a la plaça de la Generalitat de Sant Pau de Segúries i a Ribes de Freser

  • Joan Tardà a Ribes de Freser
  • Teresa Jordà a Ribes de Freser
  • Teresa Jordà a Sant Pau de Segúries
  • Joan tardà a Sant Pau de Segúries
  • Sant Pau de Segúries
Des de la Federació d'ERC al Ripollès, s'han fet actes aquest cap de setmana a Sant Pau de Segúries i a Ribes de Freser amb la presència dels diputats al Congrés, Joan Tardà i Teresa Jordà.

Aquest darrer cap de setmana la Federació d’Esquerra Republicana al Ripollès ha defensat el Referèndum a diversos punts de la comarca. En aquest sentit, els actes s’han dut a terme sota el paraigua La República que farem. Horitzó Referèndum, i han comptat amb l’assistència dels diputats al Congrès, Joan Tardà i Teresa Jordà. Més de 200 persones van assistir als actes de Sant Pau de Segúries i Ribes de Freser.
 
Durant la seva intervenció, Tardà va explicar que "aquest és un país on més del 80% de la ciutadania defensa el dret a decidir i aquesta realitat és la que ens vehicularà cap al Referèndum al proper mes de setembre. El guanyarem i farem un país de ciutadans lliures i iguals on la justícia social sigui el pal de paller del nou país. Guanyarem el dret a l'habitatge i la renta mínima de ciutadania per ser, per fi, un país normal".
 
Per la seva banda, Jordà va insistir en el fet que "en aquests moments tot, absolutament tot, depèn només de nosaltres. Venim de molt lluny,  estem protagonitzant una revolució democràtica de primer ordre, de fet única al món, on tres forces polítiques ideològicament molt diferents ens hem posat d'acord per complir un mandat democràtic sorgit de les urnes del 27S. Estem doncs, davant de conquerir el dret a vot. Tenim en contra un Estat ranci i caduc que només enraona a través dels tribunals. Farem el Referèndum i el guanyarem".
 
Maria Perramon, regidora d’ERC a Ribes de Freser, va afirmar que "estem vivint uns moments històrics on cal demostrar força, unitat i, sobretot, no podem defallir. Pels nostres fills, no ens ho podem permetre".
 
El regidor d’ERC de Sant Joan de les Abadesses, Sergi Albrich, va deixar clara la voluntat de la federació comarcal de "pentinar el màxim nombre de municipis de la comarca per resoldre tots els dubtes respecte el referèndum i la futura República Catalana".
 
“Per a ERC el referèndum és molt important i per això volem fer actes a la majoria de pobles de la comarca. Els pobles petits són cabdals pel futur del país i, com Sant Pau de Segúries, sovint massa vegades són oblidats", va insistir Albrich.