Ripollès

Notícia

Tret de sortida de l’Esquerra Parla del 2010

Esquerra Parla 2010
Esquerra Parla 2010

Avui, 17 d’abril de 2010, s’ha presentat al local comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya el programa de xerrades “Temes de País, Esquerra Parla” per enguany.

Aquest any es comptarà amb les següents ponències:

- El dret a decidir de les nacions d’Europa, el referèndum d’Escòcia. Conduïda per la Marta Rovira (secretaria nacional de política europea, internacional i secretaria general de l’Aliança Lliure Europea – ALE). Dissabte 24 d’abril a les 19h. Casal Municipal de Cultura de Ribes de Freser.

- El magatzem nuclear a les Terres de l’Ebre? Conduïda per en Bernat Pellisa (president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i alcalde de Rasquera). Dissabte 15 de maig a les 19h. Sala Polivalent de Vallfogona del Ripollès.

- La immigració a Catalunya, reptes de país. Conduïda per en Joan Tardà (diputat al Congrés) i la Clàudia Fernández (presidenta de la sectorial d’immigració). Dissabte 29 de maig a les 19h. Seu Comarcal d’ERC de Ripoll

- Les vegueries a Catalunya, la nova divisió territorial de Catalunya. Conduïda per Jordi Ausàs (Conseller de Governació i Administracions Públiques de Catalunya). Dissabte 5 de juny a les 19h. Centre Cívic la Confiança de Campdevànol.