Ripollès

Notícia

Reyes i Jordà explicaran la campanya pel si al referèndum a Gombrèn

L’objectiu d’ERC Ripollès és fer actes a la majoria de municipis de la comarca

Després dels actes organitzats a Llanars, Ripoll, Ribes de Freser i Sant Pau de Segúries, la Federació Comarcal d'ERC al Ripollès continua escalfant motors de cara a la imminent convocatòria del Referèndum d'Independència que ha de convocar el Govern de la Generalitat pel mes de setembre d'aquest 2017.

El pròxim acte previst tindrà lloc aquest proper dissabte 3 de juny a la plaça del Roser de Gombrèn, a les 12 del migdia.

L’acte en qüestió consistirà amb la conferència Horitzó Referèndum. Entre tots construirem una nova República, i comptarà amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya i expresident de Súmate, Eduardo Reyes, la diputada al Congrés de Diputats Espanyol, Teresa Jordà i el regidor d’ERC a l’Ajuntament de Gombrèn, Ramon Cortina.

Reyes és nascut a Còrdova i va arribar a Barcelona amb nou anys d’edat. Va ser un dels fundadors de l’entitat Súmate i la va presidir entre el 2013 i el 2016.Súmate és una entitat independentista formada per castellanoparlants que reclama una Catalunya sobirana i social. Eduardo Reyes és diputat al Parlament de Catalunya des de l’any 2015. Ocupà la sisena posició a la candidatura independentista Junts pel Sí.

ERC Ripollès té la voluntat de recórrer la major part dels municipis del Ripollès, independent de la mida de la població, per tal d’explicar les particularitats del referèndum, els motius pel Sí i les característiques principals de la nova República Catalana.