Ripollès

Notícia

Vilalta: “L’1 d’octubre serà un èxit perquè el govern i el Parlament han fet la feina. Ja només depèn de la gent”

  • Marta Vilalta a Sant Joan
  • Marta Vilalta a Ogassa
  • Marta Vilalta a Sant Joan
  • Marta Vilalta a Sant Joan
La directora general de Joventut porta la campanya d’Esquerra Ripollès pel Referèndum a Sant Joan de les Abadesses i Ogassa.

Esquerra Republicana continua amb la campanya pel Referèndum i, aquest cap de setmana, ha celebrat dos actes. Concretament, s’han dut a terme a Sant Joan de les Abadesses i Ogassa i la protagonista ha estat la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta.
A Ogassa, Vilalta va estar acompanyada l'alcalde de la població, Josep Tremps, i l'alcaldessa de Vallfogona de Ripollès i presidenta d'ERC Ripollès, Carme Freixa. L'acte es va organitzar a la Cooperativa del municipi i, durant la seva intervenció, Vilalta va explicar que “el govern i el Parlament han fet la feina. Que l'1 d'octubre sigui un èxit depèn de la gent”.

D’altra banda, a Sant Joan de les Abadesses, amb la presència dels ripollesos Laia Capdevila (JERC), Jordi Gumí (JNC) i Carla Riera (ANC), la directora general va resoldre els dubtes que es van plantejar durant la xerrada i va deixar clar que “el dia 1 d’octubre exercirem la plena sobirania”.