Ripollet

Notícia

Vine a viure la Diada amb nosaltres!

La Diada d'enguany estarà marcada per la proximitat temporal amb la data en que es farà pública la sentència a les nostres preses i presos, víctimes d'aquest judici farsa contra el procés i els fets de l'1 d'octubre. Fruit d'això, com sempre diem —i aquesta Diada encara amb més raó que mai— l'onze de setembre no és una jornada festiva sinó reivindicativa. Tot seguit, fem un repàs de tots els actes que tindran lloc tant a Ripollet com a Barcelona en motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

IV Marxa de torxes —Ripollet
Com ja és tradició d'aquests darrers anys; en la vigília de la Diada es farà una marxa de torxes el recorregut de la qual començarà al local d'Esquerra Republicana de Ripollet—Jovent Republicà (Rambla Sant Jordi, 8) i acabarà a la plaça Onze de setembre, davant del monument de Rafael de Casanova.

Data: Dimarts, 10 de setembre
Hora: 23:15h
Lloc: Local d'ERC—JR (Rbla. St Jordi, 8)

Ofrena floral al monument de Rafael de Casanova —Ripollet
Esquerra Republicana a Ripollet sempre fa l'ofrena floral al monument de Rafael de Casanova abans de l'acte oficial de les entitats. D'aquesta manera volem deixar palès —com s'ha comentat abans— que es tracta d'una jornada de reivindicació i no de simple festivitat.

Data: Dimecres, 11 de setembre
Hora: 9:15h
Lloc: Plaça Onze de setembre

Concentració 11 de setembre —Barcelona
A la tarda hi serem a la concentració de Barcelona, que un any més tornarà a ser multitudinària.

Data: Dimecres, 11 de setembre
Hora: 17:14h
Lloc: Trams 11, 12 i 13. Gran Via de les Corts Catalanes (a tocar de la Plaça d'Espanya)

Veniu a viure aquesta Diada amb nosaltres, us hi esperem!