Ripollet

Notícia

La Taula de Diversitat Funcional ja és una realitat

El passat dimecres dia 21 de febrer a les 19h al Centre Cultural de Ripollet s'estrenava la Taula de Diversitat Funcional, un òrgan participatiu i obert a la ciutadania per poder rebre les queixes, les propostes i el punt de vista de persones amb diversitat funcional de manera periòdica (cada 2 mesos aproximadament). La sessió va durar més de 2 hores i van participar molt activament moltes veïnes i veïns tot destacants les mancances en edificis públics, en les dependències esportives, en el transport i en els comerços, així com la falta d'iniciatives de conscienciació.

A partir d'aquesta taula es recolliren mesures que després seran valorades a nivell tècnic per ser aplicades i millorades. A més, persones representants d'aquesta mateixa taula treballarant assesorant més directament a diferents aspectes tècnics de l'Ajuntament en el dia a dia de la ciutat.

Aquest és un primer pas, doncs, per assolir una millora integral de l'accessibilitat i l'atenció a les persones amb mobilitat funcional!

Tot això ha estat possibles gràcies a la feina del grup municipal d'ERC-JpR. Durant setmanes hem treballat per a poder fer-ho possible a través d'una xarxa de contactes i del boca a boca per fer arribar al major nombre de persones que es troben en aquesta situació el màxim possible. I ho hem aconseguit!

Des del grup d'ERC-JpR vam arribar a una sèrie d'acords amb el govern municipal un dels quals era sobre l'accessibilitat. Per una banda, volíem la creació d'un espai participatiu i obert, la Taula de Diversitat Funcional. I, per una altra, volíem l'elaboració d'un Pla d'Accessibilitat Local el qual està encara per iniciar-se.

Continuarem treballant per tal d'assolir els acords. Seguim, doncs, complint les promeses i compromisos que tenim amb la ciutadania de Ripollet, tot recordant que la nostra prioritart són les persones.

SOM-HI!NOTÍCIES RELACIONADES A LA PREMSA LOCAL
  • InfoRipollet:  http://info.ripollet.cat/asp/llistat_noticies.asp?id=27541