Ripollet

Notícia

Seguim fent política [InfoRipollet]

Ara fa quatre anys, Decidim Ripollet va guanyar les eleccions trencant així amb un llarg període de govern del PSC i CIU. Des d'Esquerra Republicana vam apostar pel nou model de ciutat que Ripollet necessitava, i encara ara segueix necessitant. Per aquest motiu, vam votar a favor de la investidura de l’alcalde Osuna. Al llarg de la legislatura hem estat treballadores i col·laboradores, alhora que exigents, amb l’objectiu de ser eficients i resolutives. Fins i tot després que Decidim trenqués negociacions amb nosaltres per arribar a estranys pactes amb Ciutadans, des d'Esquerra Republicana vam continuar treballant amb la finalitat d’aconseguir aquest nou model de ciutat que encara estem esperant. Malauradament, el resultat d’aquesta feina discreta, silenciosa però intensa i sovint exitosa, no sempre ha estat reconegut.

Comença una nova legislatura en la que no deixarem de lluitar per aconseguir aquest model de ciutat però ho farem d'una manera diferent: ara deixarem de recolzar i passarem a exigir; Esquerra Republicana de Ripollet no és ni serà mai la crossa de ningú.

Així doncs, continuarem treballant al costat de les nostres veïnes i veïns, obertes a parlar amb tothom, a trobar consensos i a cercar solucions pels que les necessiten; a preparar Ripollet com a ciutat de l’àrea metropolitana de Barcelona, lluitarem contra l’atur, exigirem que s’atenguin les necessitats socials... Necessitem una administració eficient que pugui dur a terme aquestes prioritats que la gent del nostre municipi necessita.

Una nova cultura política s’ha consolidat a Ripollet: Esquerra Republicana té una nova manera de fer i d’entendre la gestió dels afers públics. Pensem que ha arribat el moment de demanar resultats i esperem que el govern estigui a l’alçada donat que el diàleg permanent i l’acord són dues exigències ciutadanes, exigències fonamentals per a encarar aquest procés tant necessari i urgent de dignificació de la política.


Salut i República