Riudoms

Totes les notícies

Comencem un #NouPaís

EL 25 DE MAIG, COMENCEM EL #NOU PAÍS

En la primera pàgina, el butlletí ens parla de la importància de les votacions del diumenge vinent, i és que per ERC el 9-N comença el 25-M. Us transcrivim literalment el text, que duu per títol: El 25 de maig, comencem un #NouPaís "Diumenge vinent estem convocats a les eleccions al Parlament Europeu. Un Parlament que decideix amb els seus acords més d’un 70% de la nostra vida quotidiana. Però, el 25 de maig, ens hi juguem més, ens hi juguem la possibilitat de ser un nou estat d’Europa. Cal ser un Estat per tenir veu i vot a Europa, per tant comencem el #Nou País en aquestes eleccions europees. Cal enfortir el procés d’independència i deixar clar a Europa i el món que el 9 de novembre votarem. Tots els eurodiputats d’Esquerra-NeCat posaran tot el seu esforç per aconseguir el suport europeu a la consulta del 9 de novembre. La unitat d’acció fa la força i ERC la garanteix. Cal demostrar que és possible canviar el que volem, i el que volem és que la Unió Europea deixi de ser la Unió dels poderosos per ser l’Europa dels ciutadans. Des d’ERC impulsarem una Europa més democràtica i transparent, més sostenible, pròspera i socialment més justa, per garantir els drets i les llibertats dels ciutadans. Comencem el #Nou País entre tots. Demostrem, ara, la nostra força en l’empenta per fer una #Europa Nova. Cada vot compta." En la segona pàgina, el butlletí ens informa dels dos actes recents celebrats a Riudoms, on han participat persones destacades d'Esquerra. El 8 d'abril, dins de  de la campanya d’ERC #Votar és democràcia, Jordi Solé i Ferrando, número 3 de la candidatura d'ERC-NECat-Catalunya Sí va fer una xerrada-col.loqui a la Casa de Cultura El 27 d'abril, a la Sala d'Actes de l'Epicentre Gaudí es va realitzar una conferència-col.loqui, que va duu per títol País Nou, Europa Nova, a càrrec de Lluís Salvadó diputat al Parlament de Catalunya i Secretari General adjunt d’ERC

Posem un estel a Europa

El diumenge vinent es celebren les eleccions al Parlament Europeu

Diumenge vinent estem convocats a les eleccions al Parlament Europeu. Un Parlament que decideix amb els seus acords més d’un 70% de la nostra vida quotidiana. Però, el 25 de maig, els catalans ens hi juguem molt, ens hi juguem la possibilitat de ser un nou estat d’Europa. Cal enfortir el procés d’independència i deixar clar a Europa i el món que el 9 de novembre votarem. Tots els eurodiputats d’Esquerra-NeCat posaran tot el seu esforç per aconseguir el suport europeu a la consulta del 9 de novembre. La unitat d’acció fa la força i ERC la garanteix. Adjuntem el programa electoral d'ERC-NECat-Catalunya Sí, què els nostres eurodiputats defensaran a Brusel.les També en l'apartat d'enllaços (a la pestanya dreta), podeu apropar-vos a la figura d'en Josep-Maria Terricabras, cap de llista d'ERC-NeCat-Catalunya Sí, i conéixer més el seu tarannà.

Eleccions Europees 2014

Convocat un Ple Extaordinari de l'Ajuntament de Riudoms per demà dilluns 28 d'abril

En la sessió extraordinària que es celebrarà demà, a les 19,00 hores, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila, a més del sorteig dels membres que han de formar part de les meses electorals de les properes eleccions al Parlament Europeu, es donarà compte de la liquidació del pressupost de l'exercici de 2013 de l'Ajuntament de Riudoms i del Patronat de la Fira de l'Avellana i, si s'escau, s'aprovaran dues adjudicacions d'operacions de préstec, una a curt termini i per import de 1.200.000 euros i l'altra, a llarg termini, i per import de 789.550,82 euros. Si finalment s'aproven aquestes operacions de préstec de gairebé 2.000.000 euros, el deute de l'Ajuntament de Riudoms s'enfilarà fins gairebé els 5.000.000 euros (entre curt i llarg termini), que equivaldria a més d'un 65% del pressupost previst per l'any 2014.

2014-04-27-cartell compromís per riudoms

Conferència de Lluís Salvadó: País Nou, Europa Nova

El proper diumenge, 27 d'abril, a les 13,00 hores a la Sala d'Actes de l'Epicentre Gaudí es durà a terme l'acte d'ERC, dins de Compromís per Riudoms, el pacte per assolir el màxim recolzament sobre la Independència i la creació d'un Estat Propi. L'acte comptarà amb la presència de Lluís Salvadó, diputat al Parlament de Catalunya i Secretari d'Organització d'ERC, que realitzarà una conferència que duu per títol País Nou, Europa Nova. En finalitzar l'acte, tothom qui acudeixi estarà convidat a fer el vermut amb tots nosaltres. Adjuntem el cartell de l'acte i un tarjeto-invitació. Ens agradaria comptar amb la vostra presència, en aquests moments cabdals pel país. Ens hi juguem molt.

El Síndic a Riudoms

El Síndic de Greuges visita Riudoms el proper dimecres 9 d'abril de 2014

Dimecres 9 d'abril, a la Sala d'Actes del CERAP (Av. Pau Casals, 84), un equip del Síndic de Greuges es desplacarà a Riudoms per atendre consultes, reclamacions o queixes que els riudomencs o riudomenques tinguin amb qualsevol Administració Pública (Ajuntament de Riudoms, altres ajuntaments, consell Comarcals, diputacions, generalitat, hisenda, trànsit,...). Si esteu interessats, podeu demanar cita a través del telèfon 900 124 124 (gratuït) ó del 933 018 075 (de 9 a 19,00 hores), o a través del mail: sindic@sindic.cat, deixant el vostre nom i cognoms i un telèfon de contracte.

Acte de la Secció local d'ERC Riudoms: Votar és democràcia

Demà dimarts 8 d'abril, a les 20,30hores a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura es durà a terme un acte d'ERC, dins de la campanya Votar és democràcia, que comptarà amb la presència de Jordi Solé, diputat al Parlament de Catalunya, Alcalde de Caldes de Montbuí i número 3 de la candidatura que concorrerà en les properes eleccions europees Adjuntem el cartell de l'acte i un tarjeto-invitació. Ens agradaria comptar amb la vostra presència, en aquests moments cabdals pel país. Ens hi juguem molt.

Convocatòria Ple Ordinari 03-04-2014

Convocat el Ple Ordinari de l'Ajuntament de Riudoms del mes d'abril

Els principals punts de l'ordre del dia són: Donar compte del informe d'avaluació del compliment dels requisits de la Llei Orgànica 2/2012 i del Marc de Pressupuestari de l'Ajuntament de Riudoms pel període 2014-2017, l'aprovació de l'encàrrec de gestió i de la viabilitat econòmica de la zona esportiva a Riudoms Servis, l'aprovació d'un nou conveni amb la FCF per la construcció del complex esportiu Tarragona i la moció presentada per ERC-AM sobre el rebuig a l'aprovació del nou Pla Hidrològic Nacional