Riudoms

Totes les notícies

El Síndic a Riudoms

El Síndic de Greuges visita Riudoms el proper dimecres 9 d'abril de 2014

Dimecres 9 d'abril, a la Sala d'Actes del CERAP (Av. Pau Casals, 84), un equip del Síndic de Greuges es desplacarà a Riudoms per atendre consultes, reclamacions o queixes que els riudomencs o riudomenques tinguin amb qualsevol Administració Pública (Ajuntament de Riudoms, altres ajuntaments, consell Comarcals, diputacions, generalitat, hisenda, trànsit,...). Si esteu interessats, podeu demanar cita a través del telèfon 900 124 124 (gratuït) ó del 933 018 075 (de 9 a 19,00 hores), o a través del mail: sindic@sindic.cat, deixant el vostre nom i cognoms i un telèfon de contracte.

Acte de la Secció local d'ERC Riudoms: Votar és democràcia

Demà dimarts 8 d'abril, a les 20,30hores a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura es durà a terme un acte d'ERC, dins de la campanya Votar és democràcia, que comptarà amb la presència de Jordi Solé, diputat al Parlament de Catalunya, Alcalde de Caldes de Montbuí i número 3 de la candidatura que concorrerà en les properes eleccions europees Adjuntem el cartell de l'acte i un tarjeto-invitació. Ens agradaria comptar amb la vostra presència, en aquests moments cabdals pel país. Ens hi juguem molt.

Convocatòria Ple Ordinari 03-04-2014

Convocat el Ple Ordinari de l'Ajuntament de Riudoms del mes d'abril

Els principals punts de l'ordre del dia són: Donar compte del informe d'avaluació del compliment dels requisits de la Llei Orgànica 2/2012 i del Marc de Pressupuestari de l'Ajuntament de Riudoms pel període 2014-2017, l'aprovació de l'encàrrec de gestió i de la viabilitat econòmica de la zona esportiva a Riudoms Servis, l'aprovació d'un nou conveni amb la FCF per la construcció del complex esportiu Tarragona i la moció presentada per ERC-AM sobre el rebuig a l'aprovació del nou Pla Hidrològic Nacional

Esquerra InfoMunicipal 2014-03

Avui s'ha repartit per les llars riudomenques una nova edició d'Esquerra InfoMunicipal

El contingut de l'Esquerra InfoMunicipal del mes de març fa referència a les diferents propostes de mocions que el Grup Municipal d'ERC-AM va presentar a la sessió plenària ordinària del mes de febrer i al resultat de les mocions que vam presentar al ple del mes de desembre i de les quals ja havíem informat en el pasat butlletí. També es tracta la sortida que la Secció Local d'ERC va organitzar el passat 22 de desembre al Centre Cultural El Born, el Fossar de les Moreres, l'Església del Mar i el Mercat de Santa Llúcia, i que va aplegar una seixantena de riudomencs. Tanmateix s'informa dels propers actes que ERC organitzarà en un apartat d'Agenda, on s'informa de la propera sortida que està preparant la Secció Local d'ERC per visitar, entre altres indrets, el Poble Vell de Corbera. Dos articles més complementen la revista, un que tracta sobre la propera consulta del 9 de novembre i de la campanya d'ERC de #votarésdemocràcia i el #9n2014 #SíSí i, l'article més extens tracta sobre els pressupostos de l'Ajuntament pel 2014, i què amb el títol de Com es gasta els diners l'Ajuntament?, fa un repàs als capítols d'ingressos i despeses i les partides més destacades, analitzant el cost fiscal i financer per habitant.

Convocatòria Ple Extraordinari 10-03-2014

Convocat un Ple Extaordinari de l'Ajuntament de Riudoms pel proper dilluns 10 de març

Els principals punts de l'ordre del dia són l'aprovació del recurs contra la Llei 27/2013 de racionalització i sostenibilitat de l'administració local, la modificació de la zonificació de les àrees escolars dels centres d'educació infantil i primària de Riudoms i l'aprovació de la 35ena modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Riudoms referents al PPR5 "El Colomar" Es celebrarà el dijous 6 de febrer a les 19,00hores a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Riudoms Els principals punts de l'ordre del dia són l'aprovació del conveni amb la FCF per a l'execució dels camps de futbol de gespa artificial, l'aprovació de l'encàrrec a Riudoms Gestió per l'execució de les obres de reforma interior i finalització de la llar d'infants, la resolució del Departament de Governació de la Generalitat de donar la conformitat definitiva de l'adopció de la bandera del municipi de Riudoms i les tres mocions presentades pel grup municipal d'ERC-AM. - See more at: http://locals.esquerra.cat/riudoms/article/20452/convocat-el-ple-ordinari-de-lajuntament-de-riudoms-del-mes-de-febrer#sthash.T4jpYaRq.dpuf Els principals punts de l'ordre del dia són l'aprovació del conveni amb la FCF per a l'execució dels camps de futbol de gespa artificial, l'aprovació de l'encàrrec a Riudoms Gestió per l'execució de les obres de reforma interior i finalització de la llar d'infants, la resolució del Departament de Governació de la Generalitat de donar la conformitat definitiva de l'adopció de la bandera del municipi de Riudoms i les tres mocions presentades pel grup municipal d'ERC-AM. - See more at: http://locals.esquerra.cat/riudoms/article/20452/convocat-el-ple-ordinari-de-lajuntament-de-riudoms-del-mes-de-febrer#sthash.T4jpYaRq.dpuf

logo PDE

ERC-AM presenta una moció contra l'aprovació del nou PHN

El Grup Municipal d'ERC-Acord Municipal ha presentat al registre de l'Ajuntament una moció en defensa del cabdal ecològic mínim per garantir els la preservació dels ecosistemes del Delta i impedir la seva regressió. La moció es votarà en el proper ple ordinari de l'Ajuntament de Riudoms que es celebrarà el proper 3 d'abril de 2014.

8 de març 2014

8 de març: Dia Internacional de les Dones

Dissabte, 8 de març de 2014 Com cada 8 de març Esquerra Republicana i les JERC celebrem el Dia Internacional de les Dones, una data d'homenatge al moviment a favor dels drets de les dones i reivindicació; que ens permet manifestar les desigualtats que encara hi ha. Us animem a participar en les mobilitzacions que es duran a terme avui arreu del país per defensar els drets de les dones. Desitgem que el Dia internacional de les dones d'aquest 2014 sigui el darrer que celebrem dins de l'Estat espanyol. Enguany tenim l'oportunitat de construir un nou país amb plena igualtat efectiva i en què les dones siguin ben visibles en els àmbits social, cultural, econòmic i també polític. També volem que els drets de les dones, conquerits gràcies al compromís del moviment de dones, del moviment feminista i al de moltes persones a títol individual, no es qüestionin ni pateixin retrocessos com els viscuts aquests darrers temps. L'últim atac als drets de les dones ha estat la reforma de la Llei de l'avortament. És una contrareforma impulsada per l'ala més ultraconservadora de la dreta espanyola i que suposa la imposició d'uns criteris indefensables en un estat modern i democràtic. L'Estat espanyol tracta les dones com a menors d'edat, intenta situar-les sota la tutela de l'Estat i de l'Església i les aboca a avortar de manera clandestina, amb un evident perill per a la salut. De fet, el 90% de les interrupcions d'embaràs que hi va haver aquest 2012 haurien estat il·legals amb la nova Llei. Ara m&és que mai, tots i totes hem de ser protagonistes de la construcció del nou país. Només serà amb la participació de tota la població, dones i homes per igual, que podrem construir una societat més democràtica, justa i equitativa per a tothom.