Riudoms

Totes les notícies

Sobre la persona que inaugurarà la Fira: una decisió gens encertada del govern de Riudoms

El govern municipal ha escollit per inaugurar la Fira d’aquest any al Sr. Luis Díaz-Cacho Campillo, alcalde de La Solana. Com tots sabem, els llaços emocionals i familiars amb aquesta població de Castella La Manxa són molt forts i són un orgull per a Riudoms, ja que ens recorden com moltíssimes persones d’arreu del món es veuen obligades a emigrar del seu lloc d’origen per buscar un futur millor per a elles i els seus fills. De fet, des del 1998, s’han fet diverses trobades d'amistat entre ambdues poblacions. És per això, que l’any 2015 el grup d’Esquerra va presentar una moció per agermanar Riudoms i La Solana, que tots els partits van votar a favor. Ara, com dèiem, hem sabut que l’alcalde de La Solana, el Sr. Luis Díaz-Cacho Campillo, ha estat la persona escollida per inaugurar la Fira i sincerament dubtem que aquesta sigui la millor elecció. Tal com acabem d’explicar, el fet de no veure bé aquesta elecció no té a veure amb La Solana, sinó amb els posicionaments de l’alcalde arran del referèndum de l’1 d’Octubre de 2017. El Sr. Diaz-Cacho va donar suport a la repressió contra Catalunya Dies després de l’1 d’Octubre -un dia que passarà a la història per haver demostrat la voluntat del poble de Catalunya per decidir lliurement el seu futur i per la brutal repressió que les forces de seguretat espanyoles van exercir- l’alcalde de La Solana va votar a favor d’una moció que donava tot el suport a l’actuació que la policia espanyola havia fet a Catalunya. Va ser una actuació que, recordem-ho, va deixar més de mil ferits a cops de porra, empentes i puntades de peu. En concret ens referim a una moció aprovada pel Ple de l’Ajuntament de La Solana el dia 26 d’octubre de 2017 (pàgines 18 a 26). Aquella moció es va aprovar amb els vots a favor del PSOE (partit del qual forma part el Sr. Díaz-Cacho) i el PP. Aquella moció deia que, en realitat, els policies van ser els que van ser agredits. Literalment afirmava: “tampoco son admisibles determinados comportamientos y agresiones hacia estos servidores públicos, léase policías y guardia civiles”.

Us expliquem com ha anat el Ple municipal de l'agost en un vídeo d'un minut i mig

Aquest dijous 1 d'agost s’ha fet un Ple municipal. S’hi han tractat un grapat de temes que us anirem explicant els propers dies. De moment, us deixem aquest vídeo en què dos dels nostres regidors, la Teresa Basora i el Ricard Gili, us expliquen en un minut i mig algunes de les coses més destacades. Hi parlen dels abocaments il·legals a la Riera de Maspujols, del "botellón" a la zona del Campàs i de la moció que hem presentat per garantir que els 13 regidors de l'Ajuntament estiguem ben informats de les activitats que organitzen les entitats i el mateix Ajuntament. #AlServeiDeRiudoms

Junts x Riudoms governarà en solitari 

Aquest dijous 11 de juliol hem fet el primer Ple del mandat. S’hi ha decidit el funcionament polític de l’Ajuntament dels propers 4 anys: quines regidories hi haurà i que se’n farà càrrec, i també quins regidors hi haurà en cada comissió fent un control de la feina que es fa a l’Ajuntament. El resultat de tot plegat és que Junts per Riudoms governarà en solitari i la resta de partits estarem a l’oposició. En el cas d’Esquerra farem control de la tasca de govern i propostes per fer avançar Riudoms. En aquest vídeo et deixem un resum del Ple de la mà de dos dels nostres regidors, el Ricard Gili i la Carme Cros. #AlServeiDeRiudoms  

Ja s'ha format el nou Ajuntament: mira el vídeo del discurs del Ricard Gili

Mà estesa, progrés, atreviment, sumar, República catalana… tot això ha centrat el discurs del nostre cap de llista, el Ricard Gili, en l’acte de constitució del nou Ajuntament de Riudoms, que s’ha fet avui dissabte 15 de juny. Aprofitem per desitjar sort als 13 regidors i a l’alcalde Sergi Pedret per aquests quatre anys. Ara comença la feina de veritat, la feina de fer avançar Riudoms!

Resultats de les eleccions: Esquerra dobla vots i regidors i es consolida com l’opció de futur

Esquerra Riudoms ha tret els millors resultats de la història recent en unes eleccions municipals, amb 4 regidors i 918 vots. Això vol dir que hem doblat els resultats de fa quatre anys, tant en regidors com en vots (el 2015 vam aconseguir 2 regidors i 411 vots). Moltíssimes gràcies pel vostre suport! Som l’opció de futur Som la força que anem clarament a l’alça, mentre que Junts x Riudoms -tot i mantenir la majoria absoluta- va a la baixa. Ha perdut 2 regidors, que se sumen als 2 que ja va perdre el 2015. Per tant, des d’Esquerra Riudoms demostrem que ocupem la centralitat de Riudoms i que estem cridats a ser l’opció de futur. Tenim un projecte seriós, renovat i amb energia. Podem aspirar a tot! Felicitem des d’aquí a Junts x Riudoms per la seva victòria. També una salutació molt especial a la CUP Riudoms per la demostració de la feina feta: tindrà un regidor al plenari. A més, al ple municipal també ens trobarem un regidor del PSC Riudoms.

Final de la campanya electoral: sumar per fer avançar Riudoms

Som al final de la campanya electoral. La nostra voluntat és fer de Riudoms un poble millor on viure. I com ho aconseguirem això? Sols o acompanyats? Des de fa mesos i durant aquesta campanya hem repetit una idea: volem sumar per fer avançar Riudoms. Estem convençuts que aquest és el camí per portar el nostre poble un pas més enllà. Per això, oferim mà estesa a banda i banda. T’ho expliquem en aquest butlletí. Fes clic sobre la imatge i accediràs al butlletí.  

Comença la campanya electoral: us esperem a l'acte central!

La campanya electoral ja està en marxa i tenim l’acte central a tocar: serà aquest diumenge 19 de maig a les 19:30h al Casal Riudomenc. A la vegada, seguim prenent el pols a Riudoms, amb reunions amb entitats i comerços. També ens ha visitat el conseller d’Acció Exterior, Alfred Bosch. T’ho expliquem en aquest butlletí. Fes clic sobre la imatge i accediràs al butlletí.

Prenem el pols a Riudoms per ser a prop teu

Aquests darrers mesos, l’equip d’Esquerra Riudoms ens hem multiplicat per prendre el pols a Riudoms. Ens hem reunit amb moltíssimes persones, entitats i col·lectius amb la voluntat de ser a prop teu. Escoltar, escoltar i escoltar amb un doble objectiu: posar les persones al centre del nostre projecte i impulsar Riudoms, portar-lo un pas més enllà. Aquest és el tarannà que volem tenir tant dins com fora de l’Ajuntament: proximitat i col·laboració. T’ho expliquem en aquest butlletí. Fes clic sobre la imatge i accediràs al butlletí.  

Consulta el programa electoral d'Esquerra Riudoms

Teniu a les mans el programa electoral d’Esquerra Riudoms. No és només un programa per quatre anys, sinó que sobretot és un programa per dibuixar el Riudoms que volem a 10 anys vista.  Clica sobre la primera imatge i consultaràs el programa que hem repartit per les cases de Riudoms. Si cliques sobre la segona, accediràs a una versió ampliada del programa.