Riudoms

Notícia

És necessari augmentar la neteja a la zona del Campàs on es fa ‘botellón’

Els darrers mesos la zona del Campàs s’ha convertit en punt de trobada per fer “botellón” les nits de cap de setmana. El resultat és que sovint pot trobar-s’hi brutícia en forma d’ampolles i gots i, el que és pitjor, ampolles de vidre trencades al mig del carrer. Això és especialment inapropiat si tenim en compte que l’Escola Cavaller Arnau és a tocar d’aquests carrers. De fet, els participants a la bicicletada de Sant Jaume del diumenge 28 de juliol -molts d’ells nenes i nens- van haver de passar en bici de damunt de vidres trencats.

Tres peticions al govern
Per tot això, en el darrer Ple municipal -l’1 d’agost passat- vam reclamem tres coses al govern:

1. Augmentar la vigilància en aquesta zona del municipi durant les nits de cap de setmana.

2. Augmentar la neteja d’aquesta zona del municipi, sobretot després dels caps de setmana. De fet, al rieró de Santa Eulàlia caldria fer-hi una actuació específica perquè hi abunden les ampolles de vidre i llaunes.

3. Plantejar l’opció de fer una campanya de sensibilització en aquesta zona de Riudoms. Podria incloure cartells informatius sobre els perjudicis de l’abús de l'alcohol i consells en l’àmbit de la salut. 

Disposats a col·laborar per resoldre aquest problema

Precisament, gràcies al coneixement que alguns dels regidors d’Esquerra tenim en l’àmbit de la salut i la comunicació, ens vam oferir al govern municipal per col·laborar a l’hora de marcar l’estratègia d’una possible campanya de sensibilització i fer-ne el seguiment.

#LesPetitesCoses
#AlServeiDeRiudoms