Riudoms

Notícia

Dia Mundial de la Salut Sexual: trenquem tabús!

Il·lustració de @alinaballester_art.


Aquest dimecres, 4 de setembre, serà el Dia Mundial de la Salut Sexual. Durant aquests dies compartirem diversos continguts amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de la salut sexual i contribuir a trencar tabús. 

Fer polítiques atrevides

Tres propostes que portàvem al nostre programa electoral i que l’actual govern s’hauria de fer seves:

1. Fer un pla d’educació sexual global tant per a noies com per a nois: sexualitat, afectivitat, embarassos no desitjats, prevenció de malalties, etc.

2. Augmentar la visibilitat de la dona, els seus drets, les seves malalties, la maternitat, etc. a través del butlletí municipal, conferències, exposicions, etc. Per exemple, cal mostrar el molt talent femení que tenim a Riudoms o elements d’higiene femenina encara tabus com la copa menstrual.

3. Augmentar la informació i formació per fer front a l'assetjament sexual i a la violència de gènere en l’entorn juvenil.

Trenquem tabús

També us deixem una animació que reivindica el desig i el plaer sexual femení. És obra de Lori Malépart-Traversy, una animadora quebequesa que es va proposar donar a conèixer la història i realitat del clítoris.