Riudoms

Notícia

Es poden haver perdut una quantitat que, segons els criteris utilitzats en les bases de la convocatòria, rondaria els 11.000 euros

  • Escola de Música de Riudoms

La Comissió de Serveis d'Assistència al Ciutadà (SAC- Cultura) va atorgar  el passat 17 d’octubre de 2013, les subvencions per les escoles de música de titularitat municipal de la demarcació de Tarragona, referents al curs 2012-2013.

Després d’estudiar les 27 sol·licituds presentades, el SAC de la Diputació ha decidit repartir 250.000 euros, entre 26 Escoles de Música dels municipis del Camp de Tarragona, les Terres de l’ Ebre i El Vendrell.

Solament s’ha produït una sola desestimació, l’Escola de Música de Riudoms, ja que l'Ajuntament va lliurar la sol·licitud fora de termini. Com a conseqüència d’aquest errada administrativa, es pot haver perdut una quantitat que, segons els criteris utilitzats en les bases de la convocatòria, rondaria els 11.000 euros.

Ara és d’esperar, que per quadrar els comptes de l’Escola de Música, per aquest curs 2013-2014, no s’incrementi les tarifes als usuaris, ja que seria totalment injustificat que els alumnes actuals, hagin de suportar uns ingressos imputables al curs 2012-2013 i que per una errada administrativa greu, s’hagin vist compromesos (Adjuntem l’acta Comissió de Serveis d'Assistència al Ciutadà, pàgs. 9 i 10)