Riudoms

Notícia

El 14 de desembre acte a l'Auditori Fòrum de Barcelona; «Votar és la via. Tots per un #noupaís»‏

Les properes setmanes seran decisives perquè el 2014 els catalans celebrem una consulta sobre la independència que de forma clara i inequívoca doni la veu i el poder al poble de Catalunya perquè, junts, decidim el nostre futur.

Des de fa mesos la mobilització ciutadana ha empès amb força el procés per a la celebració de la consulta i per assolir la independència de Catalunya i des d'Esquerra Republicana treballem colze a colze amb la societat civil als barris, a les viles, pobles i ciutats del nostre país per assolir aquests objectius.

En aquests moments decisius tots els qui defensem que votar és la via per dirimir el debat social i nacional al nostre país i que la celebració d'una consulta sobre la independència és quelcom just i necessari, hem de fer sentir la nostra veu per garantir que el procés avança amb força i de manera clara i nítida.

És per això que des d'Esquerra Republicana estem organitzant un gran acte de reivindicació de la consulta i del nou país que junts volem construir per al dissabte 14 de desembre a les 18h a l'Auditori del Fòrum a Barcelona.

Si t’interessa participar-hi, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a riudoms@esquerra.org