Riudoms

Notícia

Una entrada de la Fira que ha acabat sent perillosa

L’entrada de la Fira d’aquest any –que reproduïa una mina d’aigua i una zona de conreu- ha rebut força elogis. Enhorabona per la idea i la feina feta per la brigada municipal! Tanmateix, la gestió que s’ha fet d’aquesta construcció provisional un cop acabada la Fira no ha estat la més adequada.

Per motius que el govern municipal no ha explicat va optar per deixar-la al seu lloc durant un període de temps sense concretar, cosa que no s’havia fet en altres edicions de la Fira. De fet, la va acabar retirant a finals de setembre. El govern municipal no va senyalitzar adequadament la presència d’aquesta construcció temporal ni tampoc el fet que la seva presència estrenyia i obstruïa l’accés dels vehicles a l’Avinguda de l’1 d’Octubre. 

Això va causar diversos ensurts, un dels quals va acabar amb una topada d’un vehicle que va malmetre la construcció i el propi cotxe. El resultat va ser que la brigada municipal va haver de refer la construcció malmesa, amb la despesa d’hores que això implica. Per tot plegat, hem preguntat al govern municipal si el propietari del vehicle sinistrat ha presentat algun tipus de denúncia contra l’Ajuntament i com actuarà el govern municipal en aquest cas. Les respostes les ha de donar en el proper ple.