Riudoms

Notícia

Fem seguiment de les obres al nucli antic

Fa uns dies vam alertar sobre l’endarreriment de les obres als carrers Sant Bonifaci i Antoni Gaudí. Doncs bé, ahir hi va haver comissió d’urbanisme i us volem explicar la informació nova que tenim, extreta de les preguntes que vam fer al govern municipal:

1.El govern va admetre que l’empresa que realitza les obres no té massa experiència i que ara la controlen més de prop per intentar complir el calendari.

2.No hi ha data concreta de finalització de les obres, però la previsió amb què es treballa és que el carrer Gaudí estigui enllestit per Nadal i el de Sant Bonifaci al gener.

3. Des d’ERC vam reclamar que es posin en marxa les mesures pertinents per assegurar que les obres acabin a temps i també que, en properes ocasions, s’informi més i millor als veïns dels carrers afectats, especialment als comerciants.

4. D’altra banda, sobre les futures obres al carrer Sant Pere, la previsió és que comencin al gener-febrer. Ara, el projecte està en informació pública i en quedarà pendent la licitació i adjudicació.

#EsquerraEnMoviment
#PropostesPerRiudoms
#SumemPerRiudoms