Roda de Berà

Notícia

Ja hem presentat la nostra alcaldable i l'equip

Dissabte 6 d'abril de 2019. 19:45 hores. La sala del Casal de les Monges de Roda de Berà estava plena de gent encuriosida per conèixer l'equip de gent que composa la llista electoral d'Esquerra Republica de Catalunya a Roda de Berà, per a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

La Sra. Raquel Sans, diputada al Parlament de Catalunya, donà la benvinguda als assistents i feu una introducció presentant la nostra alcaldable, la Sra. Eva Mª Giménez.
Tot seguit va ser el torn de l'Eva, qui començà fent un homenatge al nostre estimat Llorenç Miró, qui va engegar de nou la flama d'Esquerra al nostre municipi, i liderà el nou projecte fins al seu traspàs.

L'Eva va fer una pincellada històrica mostrant un document recentment trobat sobre la fundació del Centre d'Esquerra Republicana de Catalunya a Roda de Berà el dia 10 d'abril de 1933. Sí amics, ERC fa 86 anys que té presència al nostre municipi.

A continuació expressa la seva declaració d'intencions a favor del nostre poble, basant-se en l'aplicació dels valors republicans, tan necessaris avui dia.
Per finalitzar la seva intervenció, l'Eva presenta un per un tots els membres de la llista electoral. En total 21 persones compromeses amb el municipi.

Per acabar l'acte els assistents van prendre una copa de cava amb els nostres candidats.

Agraïm la presència dels vilatans i vilatanes que van mostrar el seu interès per conèixer el nostre equip de persones que lideraran el canvi a Roda de Berà.

Pots veure totes les fotos AQUÍ.
 

  • Presentació de la candidatura a les municipals 26M