Roda de Berà

Notícia

Referent a les ideologies

Hem de tenir en compte que una formació política sense ideologies és quelcom menys que una simple gestoria i es requereixen idees i propostes que facin avançar el poble. Per gestionar, l´Ajuntament disposa d´un gran equip de treballadors que són qui veritablement aporten els coneixements tècnics essent innecessària l’experiència d´una vella i anacrònica política convergent que segueix tirant de velles glòries i emmascarant una renovació necessària i d´higiene política que mai es fa efectiva.
 
Es curiós que aquells que ara es presenten a les municipals amb marca blanca, s’escudin en que no tenen aspiracions superiors, quan ja van ocupar la presidència i la vicepresidència del Consell Comarcal sota el paraigües de CiU.
 
Altrament, el fet d’exposar els efectes perjudicials de trencar la unitat del poble quan a la vegada, ells provoquen la mateixa escissió del propi partit, per a l’únic objectiu de seguir manant al poble pactant amb qui faci falta i si es requereix, dir que són independentistes amb la boca petita justificant una marca blanca sense ideologia i faltat de congruència.
 
Per això, i d´altres moltes situacions que s´han viscut i que no volem que se segueixin repetint al poble, tenim clar que Roda de Berà necessita un canvi i tothom ho sap. Tenim tots els elements per fer-ho possible: renovació, motivació, idees, capacitats i habilitats.
Apuntem cap a la Lluna, si més no, caminarem entre les estrelles.